"Nova medijsko-politička ofanziva iz Srbije"

"Nova medijsko-politička ofanziva iz Srbije"

Vesti online petak, 14. septembar 2018.
Crnogorski predsednik Milo Đukanović ocenio je da dolazi do obnove medijsko-političke ofanzive iz Srbije prema Crnoj Gori, nalik onim iz devedesetih godina, a da za to postoje dva razloga.
- Logično je da danas, 25 godina kasnije, ne pokazujemo nesigurnost na provokacije koje dolaze sa nekih adresa koje imaju vekovne pretenzije na crnogorsku nezavisnost. Crna Gora oseća da je izgradila imunitet da može bez velikog... »

Đukanović: Nova medijsko-politička ofanziva iz Srbije

Dnevnik petak, 14. septembar 2018.
PODGORICA: Crnogorski predsednik Milo Đukanović ocenio je da dolazi do obnove medijsko-političke ofanzive iz Srbije prema Crnoj Gori, nalik onim iz devedesetih godina, i naveo da za to postoje dva razloga.
Logično je da danas, 25 godina kasnije, ne pokazujemo nesigurnost na provokacije koje dolaze sa nekih adresa koje imaju vekovne pretenzije na crnogorsku nezavisnost. Crna Gora oseća da je izgradila imunitet da može bez velikog... »

Đukanović kritikovao zvanični Beograd i patrijarha Irineja: Nova medijsko-politička ofanziva iz Srbije

Blic petak, 14. septembar 2018.
Crnogorski predsednik Milo Đukanović ocenio je večeras da dolazi do obnove medijsko- političke ofanzive iz Srbije prema Crnoj Gori, nalik onim iz devedesetih godina, a da za to postoje dva razloga. "Logično je da danas, 25 godina kasnije, ne pokazujemo nesigurnost na provokacije koje dolaze sa... »

Đukanović: Govorio sam i Tadiću i Vučiću da ne vode ratove koji su neki drugi izgubili

Danas petak, 14. septembar 2018.
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović je izjavio kako se obnavlja medijsko – politička ofanziva iz Srbije prema Crnoj Gori, nalik onim iz devedesetih godina.
On smatra da postoje dva razloga te nove ofanzive. „Prvi razlog je unutrašnji politički život u Srbiji koji je dominantno obeležen posljednjom fazom pregovora između Srbije i Kosova, gde se se svi zajedno približavamo... »
©2019 Netmark d.o.o.