Vremenska prognoza – 15. septembar

Vremenska prognoza – 15. septembar

RTS petak, 14. septembar 2018.
RTS: Vremenska prognoza – 15. septembar
Pretežno sunčano, uz promenljivu oblačnost moguća kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Najviša dnevna od 27 do 31 stepen.
Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave (izvor: RHMZ) 14.09.2018. Petak: Toplo i u većem delu pretežno sunčano, a sa severozapada se tokom dana očekuje umereno naoblačenje, ali će se zadržati suvo... »

Danas uglavnom sunčano i toplo vreme u Srbiji

Novi magazin petak, 14. septembar 2018.
U Srbiji će ujutro po kotlinama biti kratkotrajna magla a tokom dana pretežno sunčano i toplo, posle podne na severu i zapadu umereno oblačno, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od 12 do 17, u centralnim i južnim krajevima oko osam stepeni, a najviša dnevna od 27 do 30 stepeni Celzijusa. U Beogradu će danas biti pretežno sunčano i... »

U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo

Vesti online petak, 14. septembar 2018.
U Srbiji će danas tokom dana biti pretežno sunčano i toplo, posle podne na severu i zapadu umereno oblacno.
Vetar slab i umeren, jugoistocni. Jutarnja temperatura od 12 do 17 stepeni, u centralnim i južnim krajevima oko osam, a najviša dnevna od 27 do 30 stepeni. I u Beogradu se očekuje pretežno sunčano i toplo, uz slab i umeren,... »

I dalje toplo

Dnevnik petak, 14. septembar 2018.
​​​​​​​NOVI SAD: Pretežno sunčano i toplo uz slab do umeren dnevni razvoj oblaka. Vetar slab jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15, a maksimalna 30 stepeni.
VOJVODINA: Pretežno sunčano i toplo. Više oblačnosti se očekuje na severu i zapadu. Vetar slab jugoistočni i istočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 14, a maksimalna 30 stepeni. SRBIJA: Pretežno sunčano i toplo uz... »

Danas sunčano i toplo, a narednih dana

Mondo petak, 14. septembar 2018.
U Srbiji će danas tokom dana biti pretežno sunčano i toplo, posle podne na severu i zapadu umereno oblačno.
Foto: Mondo/Stefan Stojanović Vetar slab i umeren, jugoistocni. Jutarnja temperatura od 12 do 17 stepeni, u centralnim i južnim krajevima oko osam, a najviša dnevna od 27 do 30 stepeni. I u Beogradu se očekuje pretežno sunčano i... »

Septembarski vreli talas se nastavlja: I danas do 30 stepeni, meteoropate muči pospanost!

Kurir petak, 14. septembar 2018.
BEOGRAD - U Srbiji će ujutro po kotlinama biti kratkotrajna magla a tokom dana pretežno sunčano i toplo, posle podne na severu i zapadu umereno oblačno, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od 12 do 17, u... »

U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo, evo kakvo nas vreme očekuje narednih dana

Blic petak, 14. septembar 2018.
U Srbiji će danas tokom dana biti pretežno sunčano i toplo, posle podne na severu i zapadu umereno oblačno. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura od 12 do 17, u centralnim i južnim krajevima oko osam, a najviša dnevna od 27 do 30 stepeni Celzijusa. I u Beogradu se očekuje pretežno... »

Sunčano i toplo, do 30 stepeni

B92 petak, 14. septembar 2018.
B92: Sunčano i toplo, do 30 stepeni
Beograd -- U Srbiji će ujutro po kotlinama biti kratkotrajna magla a tokom dana pretežno sunčano i toplo, posle podne na severu i zapadu umereno oblačno, saopštio je RHMZ.
Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od 12 do 17, u centralnim i južnim krajevima oko osam stepeni, a najviša dnevna od 27 do 30 stepeni Celzijusa. U Beogradu će danas biti pretežno sunčano i... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.