Vlasnik Amazona donira dve milijarde dolara za siromašne

Vlasnik Amazona donira dve milijarde dolara za siromašne

Radio 021 petak, 14. septembar 2018.
Osnivač i direktor Amazona Džef Bezos najavio je da će izdvojiti dve milijarde dolara za osnivanje fonda koji će pomagati da se otvore predškolske ustanove u siromašnijim kvartovima i da se pomogne porodicama bez domova.
Taj fond će se zvati "Bezos day one fund", izjavio je Bezos, čiji udeo u Amazonu vredi oko 160 milijardi dolara. Bezos je na Tviteru objavio da će jedan deo fonda finansijski podržavati organizacije i grupe koje pružaju utočište... »

Osnivač Amazona donira dve milijarde dolara za siromašne

IndeksOnline petak, 14. septembar 2018.
SIJETL – Osnivač i direktor Amazona Džef Bezos najavio je danas da će izdvojiti dve milijarde dolara za osnivanje fonda koji će pomagati da se otvore predškolske ustanove u siromašnijim kvartovima i da se pomogne porodicama bez domova. Taj fond će se zvati “Bezos Day One Fund”, izjavio je Bezos,... »

Osnivač Amazona donira dve milijarde dolara za siromašne

RTV petak, 14. septembar 2018.
RTV: Osnivač Amazona donira dve milijarde dolara za siromašne
SIJETL - Osnivač i direktor Amazona Džef Bezos najavio je da će izdvojiti dve milijarde dolara za osnivanje fonda koji će pomagati da se otvore predškolske ustanove u siromašnijim kvartovima i da se pomogne porodicama bez domova.
Taj fond će se zvati "Bezos Day One Fund", izjavio je juče Bezos, čiji udeo u Amazonu vredi oko 160 milijardi dolara. Bezos je na Tviteru objavio da će jedan deo fonda finansijski podržavati organizacije i grupe koje pružaju... »

Jeff Bezos donira dvije milijarde dolara

Al Jazeera petak, 14. septembar 2018.
Osnivač Amazona najavio je osnivanje fondacije koja će raspolagati novcem namijenjenim školovanju siromašnih.
Jeff Bezos, osnivač Amazona i najbogatiji čovjek na svijetu, najavio je osnivanje fondacije koja će za početak raspolagati sa dvije milijarde dolara namijenjenih školovanju siromašnih i smještaju porodica bez krova. "Bezos Day... »

Džef Bezos poklanja dve milijarde dolara za siromašne

Politika petak, 14. septembar 2018.
SIJETL - Osnivač i direktor Amazona Džef Bezos najavio je da će izdvojiti dve milijarde dolara za osnivanje fonda koji će pomagati da se otvore predškolske ustanove u siromašnijim kvartovima i da se pomogne porodicama bez domova. Taj fond će se zvati „Bezos Day One Fund”, izjavio je juče Bezos,... »

Osnivač Amazona donira dve milijarde dolara za siromašne

Blic petak, 14. septembar 2018.
Osnivač i direktor Amazona Džef Bezos najavio je da će izdvojiti dve milijarde dolara za osnivanje fonda koji će pomagati da se otvore predškolske ustanove u siromašnijim kvartovima i da se pomogne porodicama bez domova. Taj fond će se zvati "Bezos Day One Fund", izjavio je Bezos, čiji udeo u... »
©2019 Netmark d.o.o.