Veslanje: Srbi bez A finala

Veslanje: Srbi bez A finala

Mondo petak, 14. septembar 2018.
Srpski veslači boriće se u utešnim finalima na Svetskom prvenstvu u Plovdivu
Foto: MN Press Srpski veslački dvojac Miloš Vasić i Nenad Beđik i skifista Marko Marjanović nisu uspeli da se plasiraju u A finala Svetskog prvenstva u Plovdivu Vasić i Beđik zauzeli su četvrto mesto u svojoj grupi vremenom... »

Vasić, Beđik i Marjanović bez A finala na SP

Dnevnik petak, 14. septembar 2018.
PLOVDIV: Reprezentativci Srbije u veslanju, dvojac Miloš Vasić/Nenad Beđik i skifista Marko Marjanović, nisu uspeli da se plasiraju u A finala Svetskog prvenstva u Plovdivu.
Srpski tandem zauzeo je četvrto mesto u svojoj grupi vremenom 6:23.71, odnosno ukupno sedmo - tačno ispod crte za A finale, pa će morati da se bori za plasman od sedme do 12. pozicije. Oni će sutra veslati u B finalu zajedno sa... »

Vasić, Beđik i Marjanović bez A finala na SP

Večernje novosti petak, 14. septembar 2018.
Reprezentativci Srbije u veslanju, dvojac Miloš Vasić/Nenad Beđik i skifista Marko Marjanović, nisu uspeli da se plasiraju u A finala Svetskog prvenstva u Plovdivu
Reprezentativci Srbije u veslanju, dvojac Miloš Vasić/Nenad Beđik i skifista Marko Marjanović, nisu uspeli da se plasiraju u A finala Svetskog prvenstva u Plovdivu. Srpski tandem zauzeo je četvrto mesto u svojoj grupi vremenom... »

Dvojac Vasić/Beđik i skifista Marjanović bez finala SP

B92 petak, 14. septembar 2018.
B92: Dvojac Vasić/Beđik i skifista Marjanović bez finala SP
Srpski veslački dvojac Miloš Vasić/Nenad Beđik te skifista Marko Marjanović, nisu uspeli da se plasiraju u A finala Svetskog prvenstva u Plovdivu.
Srpski tandem zauzeo je četvrto mesto u svojoj grupi vremenom 6:23.71, odnosno ukupno sedmo - tačno ispod crte za A finale, pa će morati da se bori za plasman od sedme do 12. pozicije. Oni će u subotu veslati u B finalu zajedno... »

SP u veslanju: Dva čamca u polufinalu

Večernje novosti petak, 14. septembar 2018.
Miloš Vasić i Nenad Beđik, kao i skifista Marko Marjanović boriće se za finale
SRBIJA će danas u polufinalu SP veslača u Plovdivu imati dva čamca. Miloš Vasić i Nenad Beđik rano juče pre podne bili su najbrži u svojoj četvrtfinalnoj grupi (6.25,10 minuta), a pobedili su i u kvalikikacijama. Naši asovi su... »

Veslači u borbi za finale na Svetskom prvenstvu

Danas petak, 14. septembar 2018.
Srpski skifista Miloš Stanojević boriće se za u petak, 14. septembra, za plasman od 13. do 17. mesta na Svetskom prvenstvu za seniore u Plovdivu, a istog dana za finale veslaju dva srpska čamca – dvojac Miloš Vasić, Nenad Beđik i skifista Marko Marjanović, saopštio je Veslaćki savez Srbije (VSS).
Miloš Stanojević je s vremenom 7:34.59 zauzeo drugo mesto u drugoj grupi polufinala C/D iz koje su se u C finale plasirali i čamci Austrije (7:27.29) i Finske (7:53.09). Osim Stanojevića, u petak će na stazi biti još dva srpska,... »
©2018 Netmark d.o.o.