AMSS: Intenzivniji saobraćaj tokom vikenda

AMSS: Intenzivniji saobraćaj tokom vikenda

Blic petak, 14. septembar 2018.
Početak vikenda donosi pojačan intenzitet saobraćaja van većih gradova, a lepo vreme umnogome olakšava vožnju. Na velikom broju deonica izmenjen saobraćaj zbog radova, na pojedinim vožnja je samo usporena ili se uz pomoć semafora reguliše protok vozila, dok je na nekim saobraćaj potpuno obustavljen... »

Gužve na granicama: Umeren saobraćaj, teretnjaci na Batrovcima čekaju 6 sati

Večernje novosti petak, 14. septembar 2018.
Umeren broj vozila prisutan je na auto-putevima zbog čega zadržavanja na naplatnim stanicama nema, a slično je i na putevima 1. i 2. reda, na kojima nema vanrednih zastoja i prekida, saopštio je AMSS
Umeren broj vozila prisutan je na auto-putevima zbog čega zadržavanja na naplatnim stanicama nema, a slično je i na putevima 1. i 2. reda, na kojima nema vanrednih zastoja i prekida, saopštio je AMSS. Prema poslednjim podacima... »

Nema gužvi na naplatnim stanicama: Saobraćaj umerenog intenziteta, bez zadržavanja, čekaju samo kamioni

Blic petak, 14. septembar 2018.
U Srbiji se danas saobraćaj odvija umerenim intenzitetom, zbog čega nema zadržavanja na naplatnim stanicama, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja, ali teretna vozila na izlazu iz zemlje na GP... »

Šleperi na Batrovcima čekaju do 6 sati: Na naplatnim stanicama nema zadržavanja

Kurir petak, 14. septembar 2018.
BEOGRAD - Umeren broj vozila prisutan je na auto-putevima zbog čega zadržavanja na naplatnim stanicama nema, a slično je i na putevima I i II reda, na kojima nema vanrednih zastoja i prekida, saopštio je AMSS. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na putničkim terminalima nema... »

AMSS: Na Gostunu teretna vozila čekaju šest sati

Novi magazin petak, 14. septembar 2018.
Auto moto savez Srbije saopštio je jutros da se na glavnim putnim pravcima kroz zemlju saobraćaj nesmetano odvija, da nema zadržavanja putničkih vozila na graničnim prlazima, ali da teretna vozila čekaju šest sati da izađu iz Srbije na prelazu Gostun, sa Crnom Gorom.
Prema podacima AMSS-a, umeren broj vozilа prisutаn je nа аuto-putevimа zbog čegа zаdržаvnjа nа nаplаtnim stаnicаmа nemа, а slično je i nа putevimа prvog i drugog reda, nа kojimа nemа vаnrednih zаstojа i prekidа. Apelovali su na... »

Umeren intenzitet saobraćaja, bez zadržavanja

RTS petak, 14. septembar 2018.
RTS: Umeren intenzitet saobraćaja, bez zadržavanja
U Srbiji se danas saobraćaj odvija umerenim intenzitetom, zbog čega nema zadržavnja na naplatnim stanicama, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Iz AMSS-a ipak podsećaju vozače da na velikom broju deonica izmenjen saobraćaj zbog radova, pa je na pojedinim saobraćaj usporen ili se uz pomoć semafora reguliše protok vozila, dok je na pojedinim potpuno obustavljen, kada se... »

AMSS: Na Gostunu teretna vozila čekaju šest sati

Večernje novosti petak, 14. septembar 2018.
Na glavnim putnim pravcima kroz zemlju saobraćaj se nesmetano odvija, nema zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima
AUTO moto savez Srbije saopštio je jutros da se na glavnim putnim pravcima kroz zemlju saobraćaj nesmetano odvija, da nema zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima, ali da teretna vozila čekaju šest sati da izađu iz... »

AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta, bez zadržavanja

Dnevnik petak, 14. septembar 2018.
BEOGRAD: U Srbiji se danas saobraćaj odvija umerenim intenzitetom, zbog čega nema zadržavnja na naplatnim stanicama, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Iz AMSS-a ipak podsećaju vozače da na velikom broju deonica izmenjen saobraćaj zbog radova, pa je na pojedinim saobraćaj usporen ili se uz pomoć semafora reguliše protok vozila, dok je na pojedinim potpuno obustavljen, kada se... »

Teretnjaci na Gostunu čekaju šest sati

B92 petak, 14. septembar 2018.
Beograd -- Auto moto savez Srbije saopštio je jutros da se na glavnim putnim pravcima kroz zemlju saobraćaj nesmetano odvija. Teretna vozila na Gostunu čekaju šest sati.
Što se tiče putničkih vozila nema većih zadržavanja. Prema podacima AMSS-a, umeren broj vozila prisutan je na auto-putevima zbog čega zadržavnja na naplatnim stanicama nema, a slično je i na putevima prvog i drugog reda, na... »
©2019 Netmark d.o.o.