Šamar SAD usred Moskve, Rusija zabrinuta

Šamar SAD usred Moskve, Rusija zabrinuta

Vesti online petak, 14. septembar 2018.
SAD bi mogle da uvedu sankcije rusko-nemačkom gasovodu "Severni tok 2", rekao je američki ministar energetike Rik Peri, koji se nalazi u poseti Moskvi.
"Da - za vaše prvo pitanje i da - za drugo", rekao je Peri na pitanje novinara da li su moguće sankcije za "Severni tok 2" i da li se planiraju nove sankcije ruskom energetskom sektoru. Istočnoevropske zemlje i SAD se protive... »

Šamar SAD usred Moskve, Rusija definitivno zabrinuta

B92 petak, 14. septembar 2018.
B92: Šamar SAD usred Moskve, Rusija definitivno zabrinuta
Moskva -- SAD bi mogle da uvedu sankcije rusko-nemačkom gasovodu "Severni tok 2", rekao je američki ministar energetike Rik Peri, koji se nalazi u poseti Moskvi.
"Da - za vaše prvo pitanje i da - za drugo", rekao je Peri na pitanje novinara da li su moguće sankcije za "Severni tok 2" i da li se planiraju nove sankcije ruskom energetskom sektoru. Istočnoevropske zemlje i SAD se protive... »

SAD preti Rusiji: Možda ćemo uvesti sankcije protiv "Severnog toka 2"

Večernje novosti petak, 14. septembar 2018.
Sjedinjene Države zapretile su Rusiji mogućim uvođenjem sankcija protiv gasovoda "Severni tok 2" koji bi trebalo da doprema prirodni gas do Nemačke
Sjedinjene Države zapretile su Rusiji mogućim uvođenjem sankcija protiv gasovoda "Severni tok 2" koji bi trebalo da doprema prirodni gas do Nemačke, javlja agencija "Blumberg". Na pitanje da li SAD razmatraju uvođenje kaznenih... »

SAD prete Rusiji sankcijama zbog „Severnog toka 2"

Politika petak, 14. septembar 2018.
MOSKVA - Sjedinjene Države zapretile su Rusiji mogućim uvođenjem sankcija protiv gasovoda „Severni tok 2” koji bi trebalo da doprema prirodni gas do Nemačke, javlja agencija „Blumberg”. Na pitanje da li SAD razmatraju uvođenje kaznenih mera protiv „Severnog toka 2” i drugih projekata, američki... »

SAD razmišljaju o uvođenju sankcija rusko-nemačkom gasovodu

Nova ekonomija petak, 14. septembar 2018.
SAD bi mogle da uvedu sankcije rusko-nemačkom gasovodu "Severni tok 2", rekao je američki ministar energetike Rik Peri koji se nalazi u poseti Moskvi. "Da za vaše prvo pitanje i da za drugo", rekao je Peri na pitanje novinara da li su moguće sankcije za "Severni tok 2" i da li se planiraju nove... »

Zabrinutost u Kremlju SAD: ponizile Rusiju usred Moskve

Blic petak, 14. septembar 2018.
SAD razmišljaju o uvođenju sankcija gasovodu "Severni tok 2", rekao je posle jučerašnjeg sastanka sa ruskim kolegom u Moskvi američki ministar energetike Rik Peri. Na pitanje novinara da li su moguće sankcije rusko-nemačkom gasovodu i ruskom energetskom sektoru, Peri je odgovorio sa "da". Ministri... »

SAD: Moguće sankcije za Sjeverni tok 2

Al Jazeera petak, 14. septembar 2018.
Američki ministar za energetiku Rick Perry je rekao kako SAD ne želi uvesti sankcije te da one nisu spremne.
Sjedinjene Američke Države bi mogle uvesti sankcije rusko-njemačkom plinovodu Sjeverni tok 2, rekao je američki ministar za energetiku Rick Perry tokom posjete Moskvi. Na pitanje novinara da li su moguće sankcije za Sjeverni tok... »
©2019 Netmark d.o.o.