Povezane vesti

Organizovao nepostojeća putovanja: Uhapšen vlasnik turističke agencije, protiv drugog podneta krivična prijava

Blic petak, 14. septembar 2018.
Policija u Smederevu uhapsila je zbog prevare vlasnika turističke agencije "Blue travel word", dok je u odvojenom slučaju protiv radnika turističke agencije "Sun&Sea" u Subotici podneta krivična prijava zbog zloupotrebe službenog položaja. Policija u saradnji s nadležnim tužilaštvima i Poreskom... »

Hapšenje i krivična protiv vlasnika turističkih agencija

B92 petak, 14. septembar 2018.
B92: Hapšenje i krivična protiv vlasnika turističkih agencija
Uhapšen je vlasnik turističke agencije "Blue travel world", dok je protiv vlasnika subotičke agencije "Sun & Sea" podneta krivična prijava.
MUP je saopštio da je u Smederevu uhapšen D. M. (38), odgovorno lice firme "Blue travel world", koji je osumnjičen za poresku utaju, prevaru i falsifikovanje službene isprave. Sumnja se da je D. M, od januara 2015. do kraja... »

Uhapšen vlasnik turističke agencije Blue travel word

Nova ekonomija petak, 14. septembar 2018.
Uhapšen je vlasnik turističke agencije Blue travel word, dok je protiv vlasnika subotičke agencije Sun&Sea podneta krivična prijava. MUP je saopštio da je u Smederevu uhapšen D.M. (38) odgovorno lice firme Blue travel word, koji je osumnjičen za poresku utaju, prevaru i falsifikovanje službene... »

Akcija policije u Smederevu i subotici: Uhapšen vlasnik turističke agencije, 37 miliona podigao pa zadržao za sebe!

Kurir petak, 14. septembar 2018.
BEOGRAD/SMEDEREVO - MUP je saopštio da je u Smederevu uhapšen D.M. (38) odgovorno lice firme "Blue travel world", koji je osumnjičen za poresku utaju, prevaru i falsifikovanje službene isprave. Sumnja se da je D.M, od januara 2015. do kraja avgusta prošle godine, sa računa preduzeća "Blue travel... »

Uhapšen vlasnik turističke agencije, protiv drugog podneta krivična prijava

Radio 021 petak, 14. septembar 2018.
Uhapšen je vlasnik turističke agencije "Blue travel word", dok je protiv vlasnika subotičke agencije "Sun&Sea" podneta krivična prijava.
MUP je saopštio da je u Smederevu uhapšen D.M. (38) odgovorno lice firme "Blue travel word", koji je osumnjičen za poresku utaju, prevaru i falsifikovanje službene isprave. Sumnja se da je D.M, od januara 2015. do kraja avgusta... »
©2019 Netmark d.o.o.