Povezane vesti

Hapšenje i krivična prijava protiv vlasnika turističke agencije iz Smedereva i Subotice

RTV petak, 14. septembar 2018.
RTV: Hapšenje i krivična prijava protiv vlasnika turističke agencije iz Smedereva i Subotice
BEOGRAD - Policija u Smederevu uhapsila je zbog prevare vlasnika turističke agencije "Blue travel word", dok je u odvojenom slučaju protiv radnika turističke agencije "Sun&Sea" u Subotici podneta krivična prijava zbog zloupotrebe službenog položaja.
Policija je u saradnji s nadležnim tužilaštvima i Poreskom policijom, u više odvojenih akcija, u cilju suzbijanja finansijskog kriminala i korupcije, uhapsila 14 osoba i podnela krivične prijave u redovnom postupku protiv 24... »

Uhapšen vlasnik turističke agencije zbog poreske utaje i prevare

Večernje novosti petak, 14. septembar 2018.
Policija je u Smederevu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsila Dejana M. (39), odgovorno lice privrednog društva "Blue travel world", pod sumnjom da je počinio krivična dela poreske utaje, prevare i falsifikovanje službene isprave
Policija je u Smederevu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsila Dejana M. (39), odgovorno lice privrednog društva "Blue travel world", pod sumnjom da je počinio krivična dela poreske utaje, prevare i falsifikovanje... »

Hapšenje u dve turističke agencije

Vesti online petak, 14. septembar 2018.
Policija u Smederevu uhapsila je zbog prevare vlasnika turističke agencije "Blue travel word", dok je u odvojenom slučaju protiv radnika turističke agencije "Sun&Sea" u Subotici podneta krivična prijava zbog zloupotrebe službenog položaja.
Policija u saradnji s nadležnim tužilaštvima i Poreskom policijom, u više odvojenih akcija, u cilju suzbijanja finansijskog kriminala i korupcije, uhapsila 14 osoba i podnela krivične prijave u redovnom postupku protiv 24 lica,... »

Hapšenje i krivična prijava u dve turističke agencije

Dnevnik petak, 14. septembar 2018.
BEOGRAD: Policija u Smederevu uhapsila je zbog prevare vlasnika turističke agencije „Blie travel world“, dok je u odvojenom slučaju protiv radnika turističke agencije „Sun&Sea“ u Subotici podneta krivična prijava zbog zloupotrebe službenog položaja.
Policija u saradnji s nadležnim tužilaštvima i Poreskom policijom, u više odvojenih akcija, u cilju suzbijanja finansijskog kriminala i korupcije, uhapsila 14 osoba i podnela krivične prijave u redovnom postupku protiv 24 lica,... »

MUP: Uhapšeno 14 lica oslumnjičenih za korupciju

Dnevnik petak, 14. septembar 2018.
BEOGRAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije su, u saradnji s nadležnim tužilaštvima i Poreskom policijom, u više odvojenih akcija, u cilju suzbijanja finansijskog kriminala i korupcije, uhapsili 14 osoba i podneli krivične prijave u redovnom postupku protiv 24 lica.
Kako je saopštio MUP, akcije su izvršene na teritoriji Beograda, Zaječara, Niša, Novog Pazara, Prijepolja, Kragujevca, Požarevca, Smedereva, Sombora, Sremske Mitrovice i Subotice. Osumnjičeni se terete da su u periodu od 2015.... »

Posle velike akcije MUP u 11 gradova Srbije: Uhapšeno 14 osumnjičenih za korupciju

Kurir petak, 14. septembar 2018.
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije su, u saradnji s nadležnim tužilaštvima i Poreskom policijom, u više odvojenih akcija, u cilju suzbijanja finansijskog kriminala i korupcije, uhapsili 14 osoba i podneli krivične prijave u redovnom postupku protiv 24 lica. Kako je... »

Uhapšeno 14 osumnjičenih za korupciju, prijave protiv još 24 osobe

Večernje novosti petak, 14. septembar 2018.
U više odvojenih akcija policije, tužilaštva i Poreske policije, u cilju suzbijanja finansijskog kriminala i korupcije, uhapsili 14 osoba i podneli krivične prijave u redovnom postupku protiv 24 lica
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije su, u saradnji s nadleznim tužilaštvima i Poreskom policijom, u više odvojenih akcija, u cilju suzbijanja finansijskog kriminala i korupcije, uhapsili 14 osoba i podneli krivične... »
©2019 Netmark d.o.o.