Povezane vesti

Dramatično hapšenje u Kragujevcu, muškarca zatvorili i maltretirali

Ritam grada Kg petak, 14. septembar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su S. V. (28) i M.S. (21), zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu sa Š. B. izvršili krivično delo otmica na štetu muškarca iz Čačka. Policija je, prilikom rasvetljavanja krivičnog dela trgovina ljudima na štetu... »

Nastavlja se SAGA o podvođenju maloletnice: Obećali mu seks sa devojčicom, pa ga oteli i tukli

InfoKG petak, 14. septembar 2018.
Kragujevačka policija uhapsila je S.V. (1990) i M.S. (1997) zbog sumnje da su, u saizvršilaštvu sa Š.B., muškarcu iz Čačka obećali seks sa maloletnicom, pa kada je došao u Kragujevac, oni su ga zatvorili u jednu kuću, tukli i uzeli mu platnu karticu. Policija je, prilikom rasvetlјavanja krivičnog... »

Oteli pare ljubavniku početniku

Glas Zapadne Srbije petak, 14. septembar 2018.
Čačak - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su S.V. (1990) i M.S. (1997), zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu sa Š.B. izvršili krivično delo otmica na štetu muškarca iz Čačka. Policija je, prilikom rasvetljavanja krivičnog dela trgovina ljudima na... »

Obećali pedofiličaru seks sa devojčicom u Kragujevcu: Samo što je došao u Kragujevac, nastupio je haos

iKragujevac petak, 14. septembar 2018.
Policija u Kragujevcu je uhapsila S. V. (28) i M.S. (21), zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu sa Š. B. izvršili krivično delo otmica na štetu muškarca iz Čačka.
Policija je, prilikom rasvetljavanja krivičnog dela trgovina ljudima na štetu 14-godišnje devojčice, utvrdila da su S. V. i Š. B. muškarcu iz Čačka obećali da će imati seksualne odnose sa devojčicom, zbog čega je on došao u... »
©2019 Netmark d.o.o.