Povezane vesti
Tačno u minut kad se smuvala sa Slobom Luni stigao misteriozni poklon, a zbog jednog detalja Đoganijeva je ubeđena da je od…
Telegraf 14.09.2018
- Što bi pisalo "volim te", ako je od nekog fana? - pitala se Luna. Luni Đogani prethodne noći iza ponoći u Zadruzi je uručen poklon, ali Đoganijeva nije uspela od Drveta mudrosti da izvuče informaciju od koga je isti! Međutim, čim je videla… »
"Boli me, kako ne razumeš!" Luna usred noći ronila suze zbog Slobe, niko nije mogao da je smiri! (video)
Telegraf 14.09.2018
Đoganijeva je rekla da je pesmu koja ju je rasplakala Sloba njoj posvetio. Veliki šef prethodne noći zadrugare je obradovao pismom u kojem je naveo da mogu da idu u Šiša bar, gde su mogli da se posluže pićem i da uživaju u muzici. Iako se većina… »
Ko može da mi zabrani da moja ljubav budeš ti: Luna Đogani se raspala od plakanja uz ovu pesmu, Sloba joj je sve vreme u…
Kurir 14.09.2018
Luna Đogani je u toku sinoćne žurke ponovo plakala zbog bivšeg dečka Slobe Radanovića. U "Zadruzi" je puštena pesma koju je Sloba često izvodio na žurkama, a blogerka kaže da ju je posvetio upravo njoj, pa nije izdržala, a da ne zaplače… »
Sloba se oglasio nakon što je Luna dobila poklon na dan kad su se smuvali, direktno otkrio da li ga je on poslao! (foto)
Telegraf 14.09.2018
Luna je na dan godišnjice sa Radanovičem dobila paket, Đoganijeva nije skidala osmeh sa lica. Luna Đogani prethodne noći je, malo iza ponoći, dobila misteriozni poklon koji ju je oduševio, ali i bacio u razmišljanje od koga je, pošto joj je… »
Tajanstveni poklon stigao za lunu: Đoganijevoj se steglo grlo, zbog jednog detalja svi misle da je od Slobe! (video)
Kurir 14.09.2018
Luna Đogani je dobila poklon, crvene balone u obliku srca, čokolade i cveće, a blogerka je pomislila da je od Slobe Radovanovića, jer je stigao na dan kada su se prvi put poljubili. Međutim, pošiljka koja je stigla u Šimanovce je prava misterija… »
Vesti dana »
Ko je ministarka Adrijana Mesarović, Novosađanka koja će sesti u fotelju Tome Mone
Nova pre 1 satjoš 86 povezanih
Uhapšeno novih osam osumnjičenih pripadnika "Balkanskog kartela"; Među uhapšenima i v.d. direktor Gradskog prevoza u Novom Sadu potvrđeno Insajderu u MUP (VIDEO)
Insajder pre 21 minutajoš 87 povezanih
Rojters o sadržini sporazuma o primirju između Izraela i Hezbolaha
Glas Amerike pre 33 minutajoš 48 povezanih