Повезане вести

Тачно у минут кад се смувала са Слобом Луни стигао мистериозни поклон, а због једног детаља Ђоганијева је убеђена да је од…

Тачно у минут кад се смувала са Слобом Луни стигао мистериозни поклон, а због једног детаља Ђоганијева је убеђена да је од…

Телеграф 14.09.2018
- Што би писало "волим те", ако је од неког фана? - питала се Луна. Луни Ђогани претходне ноћи иза поноћи у Задрузи је уручен поклон, али Ђоганијева није успела од Дрвета мудрости да извуче информацију од кога је исти! Међутим… »
"Боли ме, како не разумеш!" Луна усред ноћи ронила сузе због Слобе, нико није могао да је смири! (видео)

"Боли ме, како не разумеш!" Луна усред ноћи ронила сузе због Слобе, нико није могао да је смири! (видео)

Телеграф 14.09.2018
Ђоганијева је рекла да је песму која ју је расплакала Слоба њој посветио. Велики шеф претходне ноћи задругаре је обрадовао писмом у којем је навео да могу да иду у Шиша бар, где су могли да се послуже пићем и да уживају у… »
Ко може да ми забрани да моја љубав будеш ти: Луна Ђогани се распала од плакања уз ову песму, Слоба јој је све време у…

Ко може да ми забрани да моја љубав будеш ти: Луна Ђогани се распала од плакања уз ову песму, Слоба јој је све време у…

Курир 14.09.2018
Луна Ђогани је у току синоћне журке поново плакала због бившег дечка Слобе Радановића. У "Задрузи" је пуштена песма коју је Слоба често изводио на журкама, а блогерка каже да ју је посветио управо њој, па није издржала, а да не… »
Слоба се огласио након што је Луна добила поклон на дан кад су се смували, директно открио да ли га је он послао! (фото)

Слоба се огласио након што је Луна добила поклон на дан кад су се смували, директно открио да ли га је он послао! (фото)

Телеграф 14.09.2018
Луна је на дан годишњице са Радановичем добила пакет, Ђоганијева није скидала осмех са лица. Луна Ђогани претходне ноћи је, мало иза поноћи, добила мистериозни поклон који ју је одушевио, али и бацио у размишљање од кога је… »
Тајанствени поклон стигао за луну: Ђоганијевој се стегло грло, због једног детаља сви мисле да је од Слобе! (видео)

Тајанствени поклон стигао за луну: Ђоганијевој се стегло грло, због једног детаља сви мисле да је од Слобе! (видео)

Курир 14.09.2018
Луна Ђогани је добила поклон, црвене балоне у облику срца, чоколаде и цвеће, а блогерка је помислила да је од Слобе Радовановића, јер је стигао на дан када су се први пут пољубили. Међутим, пошиљка која је стигла у Шимановце је… »

Вести дана »