Radnici poginuli na gradilištu "Beograda na vodi"

Kurir na licu mesta, stravična nesreća na gradilištu Beograda na vodi: Poslovođa i geometar pali sa 60 metara visine, pogrebna kola odnela tela poginulih radnika (Kurir TV)

Kurir petak, 14. septembar 2018.
Kako Kurir nezvanično saznaje, dvojica poginulih imali su 26 i 41 godinu, bili su zaposleni u kooperantskoj firmi. Poslovođa i pomoćnik geometra prošli su kompletnu obuku, imali su punu opremu i bili uredno prijavljeni
BEOGRAD - Na gradilištu Beograda na vodi jutros, nešto posle 9.30 časova, poginula su dva radnika, saznaje Kurir. Oni su pali sa ploče na 17. spratu Kule B koja je u izgradnji. 1 / 27 Foto: čitalac Kurira Reč je o visini od oko... »

Ovo je mladić koji je jutros pao sa 60 metara visine: Imao je 26 godina i bio poslovođa u jednoj firmi

Kurir petak, 14. septembar 2018.
Stefan Dabetić (26) jedan je od dvojice radnika koji su jutros poginuli na gradilištu "Beograda na vodi", kada su pali sa 17. sprata jedne od zgrada u izgradnji. Stefan je bio poslovođa u jednoj građevinskoj firmi, a sa njim je poginuo i Aca Šimunov, koji je bio geometar. Navodno i nezvanično, do... »

Radnici poginuli na gradilištu "Beograda na vodi"

Vesti online petak, 14. septembar 2018.
Na gradilištu "Beograda na vodi" jutros su poginula dva radnika, izjavio je za Tanjug portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac, a u MUP-u navode da su radnici navodno pali sa 22. sprata zgrade.
Prema rečima Mirka Lutovca, dvojica radnika pala su sa "Štrabagove" zgrade, a poziv je upućen hitnoj službi u 09.42 časova. Ekipe koje su izašle na teren pronašle su tela dvojice radnika i konstatovala smrt. Ekipe Hitne pomoći su... »

Jeziva nesreća na gradilištu Beograda na vodi: Dva radnika poginula nakon pada sa 22. sprata (video)

Telegraf petak, 14. septembar 2018.
Istraga je u toku
Na gradilištu Beograda na vodi jutros, oko 9.40 časova, poginula su dva radnika. Beograd na vodi: Žao nam je zbog pogibije radnika, pomoći ćemo u istrazi Radnici su pali sa "Strabagove" zgrade, a njihove kolege koje su se zatekle na mestu nesreće kažu da su navodno... »

Dva radnika poginula na gradilištu Beograda na vodi

Dnevnik petak, 14. septembar 2018.
BEOGRAD: Na gradilištu Beograda na vodi jutros su poginula dva radnika, izjavio je za Tanjug portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac.
Prema njegovim rečima, dvojica radnika pala su sa "Strabagove" zgrade, a poziv je upućen hitnoj službi u 9.42 časova. Ekipe koje su izašle na teren pronašle su tela dvojice radnika i konstatovala smrt. Ekipe Hitne pomoći su i... »

Vučić i Brnabić: Pogibije radnika tragedija ali se dešavaju

Slobodna Evropa petak, 14. septembar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je pogibija dva radnika na gradilištu Beograda na vodi "velika tragedija za njihove porodice" i dodao da su "to stvari koje se dešavaju". "Najdublje saučešće porodicama nastradalih na gradilištu, obema porodicama sam uputio izraze saučešća i... »

Tragična sudbina stefana (26) koji je poginuo na gradilištu Beograda na vodi: Mladi inženjer pre mesec dana postao otac!

Kurir petak, 14. septembar 2018.
Geometar Aca Šimunov (41) i jedan od poslovođa na gradilištu Stefan Dabetić (26) poginuli su juče oko 9.30 sati kada su pali sa 17. sprata kule B koja se gradi u okviru projekta "Beograd na vodi" u Savskom amfiteatru, u centru prestonice. Šimunov i Dabetić pali su sa visine od oko 60 metara, a... »

Beograd na vodi tragedija na gradilištu: U smrt sa 70 metara visine (foto)

Večernje novosti petak, 14. septembar 2018.
Poslovođa Stefan Dabetić (26) i geometar Aca Šimunov (41) poginuli danas na gradilištu "Beograda na vodi". Propali kroz oplatu na 22. spratu nedovršene zgrade. "Štrabag": Radnici obučeni i prijavljeni
STEFAN Dabetić (26) i Aca Šimunov (41) poginuli su danas tokom radova na izgranji kule B u okviru kompleksa "Beograd na vodi". Nesreća se dogodila oko 9.40, a ekipe Hitne pomoći brzo su stigle na mesto tragičnog događaja.... »

Vučić: Izjavljujem saučešće porodicama, to je život...

B92 petak, 14. septembar 2018.
B92: Vučić: Izjavljujem saučešće porodicama, to je život...
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je saučešće porodicama nastradalih radnika, koji su poginuli na gradilištu "Beograd na vodi".
Radnici su pali sa 22. sprata objekta u izgradnji pod nazivom “Park vju", a istragom, koja sledi, biće utvrđen uzrok tragedije. "Kao predsednik izajavljujem saučešće porodicama stradalih radnika. To su bili vredni i odgovorni... »

Tragedija na gradilištu Beograda na vodi: Dva radnika pala sa zgrade

RTV petak, 14. septembar 2018.
RTV: Tragedija na gradilištu Beograda na vodi: Dva radnika pala sa zgrade
BEOGRAD - Dvojica radnika, poslovođa i pomoćnik geometra, poginula su prilikom pada sa 22. sprata zgrade na gradilištu "Beograda na vodi". U prethodnih 15 dana, na gradilištima u Beogradu i Surdulici poginula su trojica radnika. Neki od njih su bili neprijavljeni i godinama radili na crno.
Danas pre podne, u 9.30, na gradilištu Beograda na vodi poginula su dvojica radnika stari 26 i 41 godinu. Radnici su pali sa 22. sprata, sa visine od oko 50 metara, i to sa pomoćne drvene konstrukcije objekta u izgradnji. U... »

Dva radnika poginula na gradilištu “Beograda na vodi”

Insajder petak, 14. septembar 2018.
Dva radnika poginula su jutros oko 09.30 na gradilištu "Beograd na vodi", prenose beogradski mediji. U MUP-u navode da je do nesreće došlo kada su radnici pali sa 22. sprata. Podsetimo, u poslednjih mesec dana samo u Beogradu poginulo je najmanje četiri radnika.
UNS i NUNS: Omogućiti novinarima da izveštavaju sa gradilišta Beograda na vodi Nakon što su pojedini mediji preneli da novinarskim ekipama obezbeđenje gradilišta danas nije dozvolilo da snime gradilište gde su poginula dva... »

Dva radnika poginula na gradilištu Beograda na vodi

Novi magazin petak, 14. septembar 2018.
Dva radnika poginula su danas na gradilištu "Beograda na vodi", ptovrđeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.
Prema nezvaničnim informacijama radnici su pali sa 17. sprata, a portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac rekao je da su lekari po dolasku mogli samo da konstatuju smrt. Hitna pomoć je poziv sa gradilišta primila u 9.42 i na teren su... »

Poginula dva radnika na gradilištu „Beograda na vodi“

Danas petak, 14. septembar 2018.
Dva radnika poginula su jutros na gradilištu Beograda na vodi, prenosi N1.
Kako se navodi, radnici su pali sa 17. sprata zgrade. Iz Hitne pomoći za medije je potvrđeno da su lekarske ekipe mogle samo da konstatuju smrt radnika. Kako N1 saznaje, nastradali radnici su bili zaposleni u firmama Kopra i... »

Geometar i poslovođa pali sa Kule B „Beograda na vodi” i poginuli

Politika petak, 14. septembar 2018.
Geometar A. Š. (41) i poslovođa S. D. (25) poginuli su oko 9.40 časova na gradilištu „Beograd na vodi” kada su pali sa 21. sprata Kule B koja je u izgradnji. Nesreća se, kako saznajemo dogodila, na ploči poslednjeg sprata prilikom pucanja takozvane oplate, odnosno privremene drvene konstrukcije.... »

MUP za B92 o tragediji na gradilištu "Beograda na vodi"

B92 petak, 14. septembar 2018.
B92: MUP za B92 o tragediji na gradilištu "Beograda na vodi"
Iz Ministarstva unutrašnjih poslova je za B92.net potvrđeno da su dvojica radnika poginula na gradilištu “Beograda na vodi“.
Kako je rečeno, radnici su pali sa 22. sprata objekta u izgradnji pod nazivom “Park vju“. Dodaje se i da će istragom, koja sledi, biti utvrđen uzrok tragedije. Podsetimo, nesreća se dogodila u petak ujutru. Izveštač Tanjuga sa... »

Nesreća na gradilištu "Beograda na vodi", poginula dva radnika

RTS petak, 14. septembar 2018.
RTS: Nesreća na gradilištu "Beograda na vodi", poginula dva radnika
Dvojica radnika, poslovođa i pomoćnik geometra, poginula su prilikom pada sa 22. sprata zgrade na gradilištu "Beograda na vodi".
Hitna pomoć je oko 9.45 primila poziv da su dve osobe pale sa "Štrabagove" zgrade, kaže za RTS portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac. Dva muškarca pala su sa velike visine, a lekarska ekipa mogla je samo da konstatuje smrt, dodaje... »

Dva radnika poginula na gradilištu BG na vodi

Mondo petak, 14. septembar 2018.
Na gradilištu Beograda na vodi jutros su poginula dva radnika. Pali su s visine više od 65 metara!
Prema rečima portparola Hitne pomoći Mirka Lutovca, dvojica radnika pali su sa jedne od zgrada, a poziv je upućen hitnoj službi u 9.42 časova. Ekipe koje su izašle na teren pronašle su tela dvojice radnika i odmah konstatovala... »

Dva radnika poginula na gradilištu Beograda na vodi

N1 Info petak, 14. septembar 2018.
Dva radnika poginula su jutros na gradilištu Beograda na vodi. U MUP-u za N1 kažu da se nesreća dogodila kada su radnici pali sa 22. sprata, a policijske ekipe koje su na licu mesta obavljaju uviđaj.
Kako N1 saznaje, nastradali radnici su bili zaposleni u firmama Kopra i Stars, a imali su 25 i 47 godina. Iz Hitne pomoći potvrđeno je da su lekarske ekipe po dolasku na mesto nesreće mogle samo da konstatuju smrt radnika. Hitna... »

Dva radnika poginula na gradilištu 'Beograda na vodi'

Al Jazeera petak, 14. septembar 2018.
Radnici su pali sa jedne od zgrada u izgradnji, saopćeno je iz Hitne pomoći.
Na gradilištu "Beograda na vodi" u petak ujutro su poginula dva radnika, izjavio je za Tanjug portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac. Prema njegovim rečima, dvojica radnika pala su sa "Strabagove" zgrade, a poziv je upućen hitnoj... »

Jeziva nesreća: Poslovođa i pomoćnik geometra pali sa 22. sprata i poginuli

Blic petak, 14. septembar 2018.
Dva radnika poginula su danas prilikom pada sa zgrade u okviru "Beograda na vodi". Do tragedije je došlo oko 9.40 sati danas, saznaje "Blic". - Dobili smo poziv i naša ekipa je odmah otišla na lice mesta, ali su nažalost lekari mogli samo da konstatuju smrt radnika. Ekipe su na terenu jer je i... »

Nesreća na gradilištu Beograda na vodi: Dva radnika poginula nakon pada sa 17. sprata

SEEbiz petak, 14. septembar 2018.
BEOGRAD - Na gradilištu Beograda na vodi jutros, oko 9.40 časova, poginula su dva radnika.
Radnicu su pali sa "Strabagove" zgrade, a zasad nije poznato kako je došlo do ove stravične nesreće. Radnici koji su se zatekli na mestu nesreće kažu da su njihove kolege navodno pale sa 17. sprata. Reč je o visini od oko 50... »

Poginula dva radnika na gradilištu Beograda na vodi, pali sa 22. sprata

Radio 021 petak, 14. septembar 2018.
Dva radnika poginula su jutros na gradilištu Beograda na vodi.
Prema nezvaničnim saznanjima, radnici su pali sa 22. sprata kule Beograda na vodi, sa ploče jedne od kula u izgradnji, tačnije sa "Strabagove" zgrade. Reč je o visini od oko 50 metara, a kako Kurir saznaje, jedan je šef a drugi... »

Radnici poginuli na gradilištu "Beograda na vodi"

Prva petak, 14. septembar 2018.
Dva radnika poginula su jutros oko 09.30 na gradilištu "Beograd na vodi", potvrđeno za B92.net. Oni su pali sa jedne od zgrada na kojoj su radili.
Medijima je iz Hitne pomoći rečeno da su poziv primili u 09.42. Prema rečima portparola te službe Mirka Lutovca, dvojica radnika pala su sa "Strabagove" zgrade. Ekipe koje su izašle na teren pronašle su tela dvojice radnika i... »

Poginula dva radnika na gradilištu Beograda na vodi

Nova ekonomija petak, 14. septembar 2018.
Dva radnika poginula su jutros na gradilištu Beograda na vodi. Prema nezvaničnim saznanjima, radnici su pali sa 17. sprata kule Beograda na vodi, sa visine od oko 50 metara. Iz Hitne pomoći za medije je potvrđeno da su lekarske ekipe mogle samo da konstatuju smrt radnika. Na mestu gde je... »

Dva radnika poginula na gradilištu Beograda na vodi

IndeksOnline petak, 14. septembar 2018.
BEOGRAD – Na gradilištu Beograda na vodi jutros su poginula dva radnika, izjavio je za Tanjug portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac. Prema njegovim rečima, dvojica radnika pala su sa “Strabagove” zgrade, a poziv je upućen hitnoj službi u 9.42 časova. Ekipe koje su izašle na teren pronašle su tela... »
©2019 Netmark d.o.o.