Povezane vesti

Kurir na licu mesta, stravična nesreća na gradilištu Beograda na vodi: Poslovođa i geometar pali sa 60 metara visine…

Kurir 14.09.2018
Kako Kurir nezvanično saznaje, dvojica poginulih imali su 26 i 41 godinu, bili su zaposleni u kooperantskoj firmi. Poslovođa i pomoćnik geometra prošli su kompletnu obuku, imali su punu opremu i bili uredno prijavljeni. BEOGRAD - Na gradilištu… »

Ovo je mladić koji je jutros pao sa 60 metara visine: Imao je 26 godina i bio poslovođa u jednoj firmi

Kurir 14.09.2018
Stefan Dabetić (26) jedan je od dvojice radnika koji su jutros poginuli na gradilištu "Beograda na vodi", kada su pali sa 17. sprata jedne od zgrada u izgradnji. Stefan je bio poslovođa u jednoj građevinskoj firmi, a sa njim je poginuo i Aca Šimunov… »

Radnici poginuli na gradilištu "Beograda na vodi"

Vesti online 14.09.2018
Na gradilištu "Beograda na vodi" jutros su poginula dva radnika, izjavio je za Tanjug portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac, a u MUP-u navode da su radnici navodno pali sa 22. sprata zgrade. Prema rečima Mirka Lutovca, dvojica radnika pala su sa… »

Vučić i Brnabić: Pogibije radnika tragedija ali se dešavaju

Slobodna Evropa 14.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je pogibija dva radnika na gradilištu Beograda na vodi "velika tragedija za njihove porodice" i dodao da su "to stvari koje se dešavaju". "Najdublje saučešće porodicama nastradalih na… »

Dva radnika poginula na gradilištu Beograda na vodi

Dnevnik 14.09.2018
BEOGRAD: Na gradilištu Beograda na vodi jutros su poginula dva radnika, izjavio je za Tanjug portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac. Prema njegovim rečima, dvojica radnika pala su sa "Strabagove" zgrade, a poziv je upućen hitnoj službi u 9.42 časova… »

Jeziva nesreća na gradilištu Beograda na vodi: Dva radnika poginula nakon pada sa 22. sprata (video)

Telegraf 14.09.2018
Istraga je u toku. Na gradilištu Beograda na vodi jutros, oko 9.40 časova, poginula su dva radnika. Beograd na vodi: Žao nam je zbog pogibije radnika, pomoći ćemo u istrazi Radnici su pali sa "Strabagove" zgrade, a njihove kolege koje su se zatekle… »

Vučić: Izjavljujem saučešće porodicama, to je život...

B92 14.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je saučešće porodicama nastradalih radnika, koji su poginuli na gradilištu "Beograd na vodi". Radnici su pali sa 22. sprata objekta u izgradnji pod nazivom “Park vju", a istragom, koja sledi, biće… »

Beograd na vodi tragedija na gradilištu: U smrt sa 70 metara visine (foto)

Večernje novosti 14.09.2018
Poslovođa Stefan Dabetić (26) i geometar Aca Šimunov (41) poginuli danas na gradilištu "Beograda na vodi". Propali kroz oplatu na 22. spratu nedovršene zgrade. "Štrabag": Radnici obučeni i prijavljeni. STEFAN Dabetić (26) i Aca Šimunov (41)… »

Tragična sudbina stefana (26) koji je poginuo na gradilištu Beograda na vodi: Mladi inženjer pre mesec dana postao otac!

Kurir 14.09.2018
Geometar Aca Šimunov (41) i jedan od poslovođa na gradilištu Stefan Dabetić (26) poginuli su juče oko 9.30 sati kada su pali sa 17. sprata kule B koja se gradi u okviru projekta "Beograd na vodi" u Savskom amfiteatru, u centru prestonice. Šimunov i… »

Tragedija na gradilištu Beograda na vodi: Dva radnika pala sa zgrade

RTV 14.09.2018
BEOGRAD - Dvojica radnika, poslovođa i pomoćnik geometra, poginula su prilikom pada sa 22. sprata zgrade na gradilištu "Beograda na vodi". U prethodnih 15 dana, na gradilištima u Beogradu i Surdulici poginula su trojica radnika. Neki od njih su bili… »

Dva radnika poginula na gradilištu “Beograda na vodi”

Insajder 14.09.2018
Dva radnika poginula su jutros oko 09.30 na gradilištu "Beograd na vodi", prenose beogradski mediji. U MUP-u navode da je do nesreće došlo kada su radnici pali sa 22. sprata. Podsetimo, u poslednjih mesec dana samo u Beogradu poginulo je najmanje… »

Dva radnika poginula na gradilištu Beograda na vodi

Novi magazin 14.09.2018
Dva radnika poginula su danas na gradilištu "Beograda na vodi", ptovrđeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći. Prema nezvaničnim informacijama radnici su pali sa 17. sprata, a portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac rekao je da su lekari po dolasku mogli… »

Geometar i poslovođa pali sa Kule B „Beograda na vodi” i poginuli

Politika 14.09.2018
Geometar A. Š. (41) i poslovođa S. D. (25) poginuli su oko 9.40 časova na gradilištu „Beograd na vodi” kada su pali sa 21. sprata Kule B koja je u izgradnji. Nesreća se, kako saznajemo dogodila, na ploči poslednjeg sprata prilikom pucanja… »

Poginula dva radnika na gradilištu „Beograda na vodi“

Danas 14.09.2018
Dva radnika poginula su jutros na gradilištu Beograda na vodi, prenosi N1. Kako se navodi, radnici su pali sa 17. sprata zgrade. Iz Hitne pomoći za medije je potvrđeno da su lekarske ekipe mogle samo da konstatuju smrt radnika. Kako N1 saznaje… »

MUP za B92 o tragediji na gradilištu "Beograda na vodi"

B92 14.09.2018
Iz Ministarstva unutrašnjih poslova je za B92.net potvrđeno da su dvojica radnika poginula na gradilištu “Beograda na vodi“. Kako je rečeno, radnici su pali sa 22. sprata objekta u izgradnji pod nazivom “Park vju“. Dodaje se i da će istragom… »

Nesreća na gradilištu "Beograda na vodi", poginula dva radnika

RTS 14.09.2018
Dvojica radnika, poslovođa i pomoćnik geometra, poginula su prilikom pada sa 22. sprata zgrade na gradilištu "Beograda na vodi". Hitna pomoć je oko 9.45 primila poziv da su dve osobe pale sa "Štrabagove" zgrade, kaže za RTS portparol Hitne pomoći… »

Dva radnika poginula na gradilištu Beograda na vodi

N1 Info 14.09.2018
Dva radnika poginula su jutros na gradilištu Beograda na vodi. U MUP-u za N1 kažu da se nesreća dogodila kada su radnici pali sa 22. sprata, a policijske ekipe koje su na licu mesta obavljaju uviđaj. Kako N1 saznaje, nastradali radnici su bili… »

Dva radnika poginula na gradilištu BG na vodi

Mondo 14.09.2018
Na gradilištu Beograda na vodi jutros su poginula dva radnika. Pali su s visine više od 65 metara! Prema rečima portparola Hitne pomoći Mirka Lutovca, dvojica radnika pali su sa jedne od zgrada, a poziv je upućen hitnoj službi u 9.42 časova. Ekipe… »

Poginula dva radnika na gradilištu Beograda na vodi, pali sa 22. sprata

Radio 021 14.09.2018
Dva radnika poginula su jutros na gradilištu Beograda na vodi. Prema nezvaničnim saznanjima, radnici su pali sa 22. sprata kule Beograda na vodi, sa ploče jedne od kula u izgradnji, tačnije sa "Strabagove" zgrade. Reč je o visini od oko 50 metara, a… »

Radnici poginuli na gradilištu "Beograda na vodi"

Prva 14.09.2018
Dva radnika poginula su jutros oko 09.30 na gradilištu "Beograd na vodi", potvrđeno za B92.net. Oni su pali sa jedne od zgrada na kojoj su radili. Medijima je iz Hitne pomoći rečeno da su poziv primili u 09.42. Prema rečima portparola te službe… »

Nesreća na gradilištu Beograda na vodi: Dva radnika poginula nakon pada sa 17. sprata

SEEbiz 14.09.2018
BEOGRAD - Na gradilištu Beograda na vodi jutros, oko 9.40 časova, poginula su dva radnika. Radnicu su pali sa "Strabagove" zgrade, a zasad nije poznato kako je došlo do ove stravične nesreće. Radnici koji su se zatekli na mestu nesreće kažu da su… »

Jeziva nesreća: Poslovođa i pomoćnik geometra pali sa 22. sprata i poginuli

Blic 14.09.2018
Dva radnika poginula su danas prilikom pada sa zgrade u okviru "Beograda na vodi". Do tragedije je došlo oko 9.40 sati danas, saznaje "Blic". - Dobili smo poziv i naša ekipa je odmah otišla na lice mesta, ali su nažalost lekari mogli samo da… »

Dva radnika poginula na gradilištu 'Beograda na vodi'

Al Jazeera 14.09.2018
Radnici su pali sa jedne od zgrada u izgradnji, saopćeno je iz Hitne pomoći. Na gradilištu "Beograda na vodi" u petak ujutro su poginula dva radnika, izjavio je za Tanjug portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac. Prema njegovim rečima, dvojica radnika… »

Poginula dva radnika na gradilištu Beograda na vodi

Nova ekonomija 14.09.2018
Dva radnika poginula su jutros na gradilištu Beograda na vodi. Prema nezvaničnim saznanjima, radnici su pali sa 17. sprata kule Beograda na vodi, sa visine od oko 50 metara. Iz Hitne pomoći za medije je potvrđeno da su lekarske ekipe mogle samo da… »

Dva radnika poginula na gradilištu Beograda na vodi

IndeksOnline 14.09.2018
BEOGRAD – Na gradilištu Beograda na vodi jutros su poginula dva radnika, izjavio je za Tanjug portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac. Prema njegovim rečima, dvojica radnika pala su sa “Strabagove” zgrade, a poziv je upućen hitnoj službi u 9.42… »

Vesti dana »