Milojević: Euforija je OK, ali Radnik je ispred Napolija

Milojević: Euforija je OK, ali Radnik je ispred Napolija

RTV petak, 14. septembar 2018.
RTV: Milojević: Euforija je OK, ali Radnik je ispred Napolija
BEOGRAD - Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas da razume euforiju koja vlada zbog Lige šampiona, ali da sada u fokusu ne sme da bude Napoli, već Radnik pošto je Superliga prioritet.
"Euforija je OK, ali tražim od igrača i tražiću da nema priče o Napoliju. Znaju da je prvi protivnik najbitniji. Rekao sam da je šampionat najbitniji i nema bilo kakvih kalkulacija, bez obzira na sve. Da razmišljamo drugačije ne... »

Milojević: Radnik, pa onda priča o Napoliju

RTS petak, 14. septembar 2018.
RTS: Milojević: Radnik, pa onda priča o Napoliju
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da razume euforiju koja vlada zbog Lige šampiona, ali da sada u fokusu ne sme da bude Napoli, već Radnik pošto je Superliga prioritet.
"Euforija je OK, ali tražim od igrača i tražiću da nema priče o Napoliju. Znaju da je prvi protivnik najbitniji. Rekao sam da je šampionat najbitniji i nema bilo kakvih kalkulacija, bez obzira na sve. Da razmišljamo drugačije ne... »

SL - Zvezdina predigra za Napoli, Partizan protiv debitanta

Sportske.net petak, 14. septembar 2018.
Utakmicama osmog kola predstojećeg vikenda se, posle reprezentativne pauze, nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije.
Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Radnik iz Surdulice, Partizan gostuje Proleteru u Novom Sadu, dok se derbi kola igra danas u Nišu gde će domaći Radnički ugostiti Vojvodinu predvođenu novim trenerom Dragomirom Okukom. Radnički je... »

Superliga: Četiri prenosa na Areni, derbi u Nišu

Mondo petak, 14. septembar 2018.
Pročitajte ko sa kim, kada i gde igra u 8. kolu Superlige Srbije.
Foto: MONDO/Mario Milojević Dvonedeljna pauza zbog termina za reprezentacije je gotova. Ponovo su u centrupažnje klubovi. Naši superligaši igraće u petak, subotu i nedelju, a 8. kolo počeće možda i najzanimljivijim parom:... »

Zvezda dočekuje Radnik, Partizan u gostima Proleteru

Beta petak, 14. septembar 2018.
Utakmicama osmog kola predstojećeg vikenda se, posle reprezentativne pauze, nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije. Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Radnik iz Surdulice, Partizan gostuje Proleteru u Novom Sadu, dok se derbi meč kola igra danas u Nišu gde će domaći Radnički ugostiti... »

Superliga: Zvezda protiv Radnika sa mislima na Napoli, Partizan u Novom Sadu

Večernje novosti petak, 14. septembar 2018.
Posle dvonedeljne pauze zbog reprezentacija nastavlja se takmičenje u Superligi, fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Radnik, a Partizan gostuje u Novom Sadu debitantu Proleteru u utakmicama 8. kolu domaćeg takmičenja
Posle dvonedeljne pauze zbog reprezentacija nastavlja se takmičenje u Superligi, fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Radnik, a Partizan gostuje u Novom Sadu debitantu Proleteru u utakmicama 8. kolu domaćeg takmičenja. Aktuelni... »
©2018 Netmark d.o.o.