Povezane vesti

Vesić: "Železnice Srbije" jedine odgovorne za krađu lokomotive iz Železničkog muzeja

Nova ekonomija petak, 14. septembar 2018.
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, gostujući u jutarnjem programu "Studija B", rekao je da su jedino "Železnice Srbije" odgovorne za ono što se desilo u ložionici nekadašnje Glavne železničke stanice. "One su bile dužne da obezbede tu imovinu", kazao je Vesić. On je označio bezbednosni... »

Vesić "našao krivca": Železnice su jedine odgovorne

B92 petak, 14. septembar 2018.
B92: Vesić "našao krivca": Železnice su jedine odgovorne
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić označio je Železnice Srbije kao jedino odgovorne za krađu u ložionici nekadašnje Železničke stanice.
On je istakao da je to preduzeće bilo dužno da obezbedi tu imovinu. Vesić je, gostujući na Studiju B, podsetio da je reč o veoma vrednim muzejskim eksponatima, te dodao da ne zna zašto oni nisu dobro čuvani. Pročitajte još:... »

Vesić: Jedino odgovorne Železnice za krađu u Muzeju

Večernje novosti petak, 14. septembar 2018.
Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, označio je Železnice Srbije kao jedino odgovorne za krađu koja se dogodila u ložionici nekadašnje Glavne železničke stanice
Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, označio je Železnice Srbije kao jedino odgovorne za krađu koja se dogodila u ložionici nekadašnje Glavne železničke stanice, jer su, kaže, one bile dužne da obezbede tu imovinu. Vesić... »

Vesić: Železnice dužne da obezbede eksponate Muzeja

RTS petak, 14. septembar 2018.
RTS: Vesić: Železnice dužne da obezbede eksponate Muzeja
Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, označio je Železnice Srbije kao jedino odgovorne za krađu koja se dogodila u ložionici nekadašnje Glavne železničke stanice, jer su, kaže, one bile dužne da obezbede tu imovinu.
Vesić je, gostujući na Studiu B, podsetio da je reč o veoma vrednim muzejskim eksponatima, te dodao da ne zna zašto oni nisu dobro čuvani. "Železnice su jedine odgovorne, jer Železnički muzej pripada njima, a to su upravo njegovi... »

Vesić o isečenoj lokomotivi: Železnice jedine odgovorne

N1 Info petak, 14. septembar 2018.
Jedini koji su odgovorni za ono što se desilo u ložionici nekadašnje Glavne železničke stanice su Železnice Srbije i one su bile dužne da obezbede tu imovinu, kazao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić
"Radi se o vrednim muzejskim eksponatima i ja ne znam zašto oni nisu dobro čuvani. Železnice su jedine odgovorne, jer Železnički muzej pripada njima, a to su upravo njegovi eksponati i svako drugo prebacivanje odgovornosti na... »
©2019 Netmark d.o.o.