Uhapšeno 14 osoba zbog korupcije

Uhapšeno 14 osoba zbog korupcije

RT Kragujevac petak, 14. septembar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima i Poreskom policijom, u više odvojenih akcija, u cilju suzbijanja finansijskog kriminala i korupcije, na teritoriji 11 gradova, među kojima je i Kragujevac, uhapsili su 14 osoba i podneli krivične prijave u redovnom... »

Hapšenje u Prijepolju zbog pranja novca

Sandžak press petak, 14. septembar 2018.
Policija je u saradnji sa nadležnim tužilaštvima i Poreskom policijom uhapsila 14 osoba i podnela krivične prijave protiv 24 ljudi zbog finansijskog kriminala i korupcije, saopštilo je Ministarstvo unutrašnji poslova. Hapšenja su se dogodila u više gradova u Srbiji, među kojima su Beograd, Zaječar,... »

MUP: Uhapšeno 14 lica oslumnjićenih za korupciju

Studio B petak, 14. septembar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije su, u saradnji s nadležnim tužilaštvima i Poreskom policijom, u više odvojenih akcija, u cilju suzbijanja finansijskog kriminala i korupcije, uhapsili 14 osoba i podneli krivične prijave u redovnom postupku protiv 24 lica.
Kako je saopštio MUP, akcije su izvršene na teritoriji Beograda, Zaječara, Niša, Novog Pazara, Prijepolja, Kragujevca, Požarevca, Smedereva, Sombora, Sremske Mitrovice i Subotice. Osumnjičeni se terete da su u periodu od 2015.... »

Hapšenja i krivične prijave u dve turističke agencije

Sputnik petak, 14. septembar 2018.
Policija u Smederevu uhapsila je zbog prevare vlasnika turističke agencije „Blue travel world“, dok je u odvojenom slučaju protiv radnika turističke agencije „Sun&Sea“ u Subotici podneta krivična prijava zbog zloupotrebe službenog položaja.
Policija u saradnji s nadležnim tužilaštvima i Poreskom policijom, u više odvojenih akcija, u cilju suzbijanja finansijskog kriminala i korupcije, uhapsila 14 osoba i podnela krivične prijave u redovnom postupku protiv 24 lica,... »

Uhapšen zbog toga što je fiktivno prijavio trudnu ženu

Jug press petak, 14. septembar 2018.
NIŠ Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u tom gradu, uhapsili su A.Đ. (1982), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica. Osumnjičeni se tereti da je od avgusta 2015. do marta 2016. godine, u... »

Podigao je 37 miliona sa računa preduzeća i zadržao ih, putnici prevareni: Vlasnik jedne turističke agencije uhapšen, protiv drugog podneta krivična prijava

Telegraf petak, 14. septembar 2018.
Vlasnici agencija su ugovarali i naplaćivali putovanja iako su znali da do puta neće doći
Policija u Smederevu uhapsila je zbog prevare vlasnika turističke agencije "Blue travel world", dok je u odvojenom slučaju protiv radnika turističke agencije "Sun&Sea" u Subotici podneta krivična prijava zbog zloupotrebe... »

U više odvojenih akcija MUP-a uhapšena 41 osoba za krivična dela opšteg kriminala

IndeksOnline petak, 14. septembar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u više odvojenih akcija u cilju suzbijanja opšteg kriminala uhapsili su 41 osobu. Osumnjičeni se terete da su počinili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija,... »
©2019 Netmark d.o.o.