Povezane vesti

Lazar ludi za lunom đogani? Brisao blogerki suze i hranio joj ego naočigled brata Adama!

Lazar ludi za lunom đogani? Brisao blogerki suze i hranio joj ego naočigled brata Adama!

Kurir 14.09.2018
Nakon rasprave sa Vladimirom Tomovićem, Luna je pred bratom od strica i Lazarom Jeremićem zaplakala, jer se setila Slobe Radanovića i čitave situacije zbog koje ni danas ne može mirno da zaspi. Lazar nije štedeo na komplimentima, ne obazirući se… »
Ja ti se divim! Fudbaler se nije odvajao od Lune, tešio je i udeljivao komlimente dok je ona plakala!

Ja ti se divim! Fudbaler se nije odvajao od Lune, tešio je i udeljivao komlimente dok je ona plakala!

Telegraf 14.09.2018
- Znaš šta si proživela... Ne smeš toliko da daš na sebe. - rekao je Lazar. Luna Đogani se nakon žestoke svađe sa Vladimirom Tomovićem jako potresla, a onda se setila i svog bivšeg dečka Slobe Radanovića, pa se rasplakala. Samo se seti da… »
Samo se seti da tvoji crkavaju kada ti plačeš! Vladimir prišao Luni, a nakon onoga što joj je poručio Đoganijeva ostala…

Samo se seti da tvoji crkavaju kada ti plačeš! Vladimir prišao Luni, a nakon onoga što joj je poručio Đoganijeva ostala…

Telegraf 14.09.2018
Nakon žestoke svađe Vladimir je imao potrebu da ozbiljno porazgovara sa Lunom. Luna Đogani danas je napravila pravu pometnju u Zadruzi kada je Staniji Dobrojević ispričala kako se Vladimir Tomović grlio sa Minom Vrbaški dok je starleta spavala u… »
Zbog ovoga će goreti Zadruga! Luna slagala Staniju vezano za Vladimira, čim je došao ona ustala i otišla, a onda je…

Zbog ovoga će goreti Zadruga! Luna slagala Staniju vezano za Vladimira, čim je došao ona ustala i otišla, a onda je…

Telegraf 14.09.2018
- Ja ne sumnjam da će Luna pokušati da zavadi i spletkari, ali ja ću to da sredim - rekao je Vladimir Staniji. Luna Đogani prethodne noći prišla je Vladimiru Tomoviću dok je ležao u dvenoj sobi i grlio se sa Minom Vrbaški, a nakon što ga je… »
"Šta ti radiš tu?!" Luna videla Vladimira i Minu kako se grle, prišla im, pa odmah spomenula Staniju! (video)

"Šta ti radiš tu?!" Luna videla Vladimira i Minu kako se grle, prišla im, pa odmah spomenula Staniju! (video)

Telegraf 14.09.2018
- Što ja nemam nekog druga? - pitala se Luna. Luna Đogani prišla je Vladimiru Tomoviću i Mini Vrbaški koji su se u tom trenutku grlili, a kako su se Vladimir i Mina grlili, što Đoganijeva iz nekog razloga nije mogla da prećuti pa je ljubomorno… »
Ona je lak plen! Minina majka u šoku, besna na ćerku zbog toga što je javno prevarila dečka!

Ona je lak plen! Minina majka u šoku, besna na ćerku zbog toga što je javno prevarila dečka!

Telegraf 14.09.2018
- Besna sam i razočarana u nju, ali ne mogu da je ubijem sad - rekla je Ivana Vrbaški. Ivana Vrbaški, majka najmlađe učesnice Zadruge 2 Mine Vrbaški gostovala je ove večeri u emisiji u kojoj je otkrila da je besna na svoju ćerku, zbog toga što je… »

Vesti dana »