Повезане вести
Лазар луди за луном ђогани? Брисао блогерки сузе и хранио јој его наочиглед брата Адама!
Курир 14.09.2018
Након расправе са Владимиром Томовићем, Луна је пред братом од стрица и Лазаром Јеремићем заплакала, јер се сетила Слобе Радановића и читаве ситуације због које ни данас не може мирно да заспи. Лазар није штедео на комплиментима… »
Ја ти се дивим! Фудбалер се није одвајао од Луне, тешио је и удељивао комлименте док је она плакала!
Телеграф 14.09.2018
- Знаш шта си проживела... Не смеш толико да даш на себе. - рекао је Лазар. Луна Ђогани се након жестоке свађе са Владимиром Томовићем јако потресла, а онда се сетила и свог бившег дечка Слобе Радановића, па се расплакала. Само… »
Само се сети да твоји цркавају када ти плачеш! Владимир пришао Луни, а након онога што јој је поручио Ђоганијева остала без…
Телеграф 14.09.2018
Након жестоке свађе Владимир је имао потребу да озбиљно поразговара са Луном. Луна Ђогани данас је направила праву пометњу у Задрузи када је Станији Добројевић испричала како се Владимир Томовић грлио са Мином Врбашки док је… »
Због овога ће горети Задруга! Луна слагала Станију везано за Владимира, чим је дошао она устала и отишла, а онда је Томовић…
Телеграф 14.09.2018
- Ја не сумњам да ће Луна покушати да завади и сплеткари, али ја ћу то да средим - рекао је Владимир Станији. Луна Ђогани претходне ноћи пришла је Владимиру Томовићу док је лежао у двеној соби и грлио се са Мином Врбашки, а… »
"Шта ти радиш ту?!" Луна видела Владимира и Мину како се грле, пришла им, па одмах споменула Станију! (видео)
Телеграф 14.09.2018
- Што ја немам неког друга? - питала се Луна. Луна Ђогани пришла је Владимиру Томовићу и Мини Врбашки који су се у том тренутку грлили, а како су се Владимир и Мина грлили, што Ђоганијева из неког разлога није могла да прећути па… »
Она је лак плен! Минина мајка у шоку, бесна на ћерку због тога што је јавно преварила дечка!
Телеграф 14.09.2018
- Бесна сам и разочарана у њу, али не могу да је убијем сад - рекла је Ивана Врбашки. Ивана Врбашки, мајка најмлађе учеснице Задруге 2 Мине Врбашки гостовала је ове вечери у емисији у којој је открила да је бесна на своју ћерку… »
Вести дана »

"Добра прилика за размену мишљења": Ивица Дачић се у Лондону састао са колегама из региона
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Шта каже Ивица Дачић поводом случаја студенткиње Пољопривредног факултета?
Данас пре 2 сатајош 1 повезана

Халид Муслимовић проглашен кривим, прети му казна затвора: Певач бившој партнерки нанео телесне повреде, донета пресуда
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана