Povezane vesti

Lazar ludi za lunom đogani? Brisao blogerki suze i hranio joj ego naočigled brata Adama!

Lazar ludi za lunom đogani? Brisao blogerki suze i hranio joj ego naočigled brata Adama!

Kurir 14.09.2018
Nakon rasprave sa Vladimirom Tomovićem, Luna je pred bratom od strica i Lazarom Jeremićem zaplakala, jer se setila Slobe Radanovića i čitave situacije zbog koje ni danas ne može mirno da zaspi. Lazar nije štedeo na komplimentima, ne obazirući se što je… »
Ja ti se divim! Fudbaler se nije odvajao od Lune, tešio je i udeljivao komlimente dok je ona plakala!

Ja ti se divim! Fudbaler se nije odvajao od Lune, tešio je i udeljivao komlimente dok je ona plakala!

Telegraf 14.09.2018
- Znaš šta si proživela... Ne smeš toliko da daš na sebe. - rekao je Lazar. Luna Đogani se nakon žestoke svađe sa Vladimirom Tomovićem jako potresla, a onda se setila i svog bivšeg dečka Slobe Radanovića, pa se rasplakala. Samo se seti da tvoji crkavaju… »
Samo se seti da tvoji crkavaju kada ti plačeš! Vladimir prišao Luni, a nakon onoga što joj je poručio Đoganijeva ostala bez…

Samo se seti da tvoji crkavaju kada ti plačeš! Vladimir prišao Luni, a nakon onoga što joj je poručio Đoganijeva ostala bez…

Telegraf 14.09.2018
Nakon žestoke svađe Vladimir je imao potrebu da ozbiljno porazgovara sa Lunom. Luna Đogani danas je napravila pravu pometnju u Zadruzi kada je Staniji Dobrojević ispričala kako se Vladimir Tomović grlio sa Minom Vrbaški dok je starleta spavala u njegovom… »
Zbog ovoga će goreti Zadruga! Luna slagala Staniju vezano za Vladimira, čim je došao ona ustala i otišla, a onda je Tomović…

Zbog ovoga će goreti Zadruga! Luna slagala Staniju vezano za Vladimira, čim je došao ona ustala i otišla, a onda je Tomović…

Telegraf 14.09.2018
- Ja ne sumnjam da će Luna pokušati da zavadi i spletkari, ali ja ću to da sredim - rekao je Vladimir Staniji. Luna Đogani prethodne noći prišla je Vladimiru Tomoviću dok je ležao u dvenoj sobi i grlio se sa Minom Vrbaški, a nakon što ga je pitala "šta… »
"Šta ti radiš tu?!" Luna videla Vladimira i Minu kako se grle, prišla im, pa odmah spomenula Staniju! (video)

"Šta ti radiš tu?!" Luna videla Vladimira i Minu kako se grle, prišla im, pa odmah spomenula Staniju! (video)

Telegraf 14.09.2018
- Što ja nemam nekog druga? - pitala se Luna. Luna Đogani prišla je Vladimiru Tomoviću i Mini Vrbaški koji su se u tom trenutku grlili, a kako su se Vladimir i Mina grlili, što Đoganijeva iz nekog razloga nije mogla da prećuti pa je ljubomorno postupila… »
Ona je lak plen! Minina majka u šoku, besna na ćerku zbog toga što je javno prevarila dečka!

Ona je lak plen! Minina majka u šoku, besna na ćerku zbog toga što je javno prevarila dečka!

Telegraf 14.09.2018
- Besna sam i razočarana u nju, ali ne mogu da je ubijem sad - rekla je Ivana Vrbaški. Ivana Vrbaški, majka najmlađe učesnice Zadruge 2 Mine Vrbaški gostovala je ove večeri u emisiji u kojoj je otkrila da je besna na svoju ćerku, zbog toga što je… »

Vesti dana »

Berze divljaju - vlade širom sveta traže rešenje

Berze divljaju - vlade širom sveta traže rešenje

Insajder pre 22 minutajoš 37 povezanih
Zašto zalivske zemlje ne uzvraćaju Iranu

Zašto zalivske zemlje ne uzvraćaju Iranu

BBC News pre 38 minutajoš 60 povezanih
Izraelski ministar poziva na aneksiju južnog dela Libana

Izraelski ministar poziva na aneksiju južnog dela Libana

Serbian News Media pre 53 minutajoš 27 povezanih