Kompanije Belgrade Waterfront i Štrabag žale zbog nesreće

Kompanije Belgrade Waterfront i Štrabag žale zbog nesreće

Vesti online petak, 14. septembar 2018.
Kompanije Belgrade Waterfront i Štrabag izrazile su veliko žaljenje zbog tragičnog događaja i izjavile najiskrenije saučešće porodicama radnika, koji su danas poginuli na gradilištu te kompanije.
"Kompanija će pružiti pomoć u istrazi svih okolnosti nesreće koja se dogodila na gradilištu, a koju sprovode nadležni organi", navodi se u saopštenju Belgrade Waterfronta. Na svim gradilištima kompanije Belgrade Waterfront,... »

Belgrade Waterfront: Pomoći ćemo u istrazi pogibije radnika

Danas petak, 14. septembar 2018.
Povodom nesreće koja se danas dogodila na gradilištu Beograda na vodi, kada su dva radnika poginula, oglasila se kompanija Belgrade Waterfront, izrazivši žaljenje i saučešće porodicama, ali i poručila da će pružiti pomoć u istrazi koju sprovode nadležni organi.
„Na svim gradilištima kompanije Belgrade Waterfront, uključujući i gradilište na kome je glavni izvođač radova kompanija Strabag, primenjuju se najviši standardi bezbednosti i zaštite na radu i plan preventivnih mera. Kompanija u... »

Saopštenje Belgrejd Voterfronta o pogibiji dvojice radnika

Nova ekonomija petak, 14. septembar 2018.
Kompanija “Belgrejd voterfront“ je objavila saopštenje povodom pogibije dvojice radnika na gradilištu “Beograda na vodi“. Navedeno je da kompanija izražava veliko žaljenje zbog tragičnog događaja i izjavljuje najiskrenije saučešće porodicama dvojice radnika. “Kompanija će pružiti pomoć u istrazi... »

Belgrade Waterfront: Najviši standardi bezbednosti

Mondo petak, 14. septembar 2018.
Kompanija Belgrade Waterfront izrazila veliko žaljenje zbog tragičnog događaja i izjavljuje najiskrenije saučešće porodicama dvojice poginulih radnika na jednom od objekata Beograda na vodi.
Još jedan tragičan događaj na gradilištima u Srbiji. Dvojica radnika zaposlenih na gradilištu Beograda na vodi poginuli su danas kada su pali sa velike visine. Kompanija Belgrade Waterfront, koja stoji iza projekta "Beohrad na... »

"Belgrejd voterfront" objavio saopštenje povodom tragedije

B92 petak, 14. septembar 2018.
B92: "Belgrejd voterfront" objavio saopštenje povodom tragedije
Kompanija “Belgrejd voterfront“ je objavila saopštenje povodom pogibije dvojice radnika na gradilištu “Beograda na vodi“.
Navedeno je da kompanija izražava veliko žaljenje zbog tragičnog događaja i izjavljuje najiskrenije saučešće porodicama dvojice radnika. “Kompanija će pružiti pomoć u istrazi svih okolnosti nesreće koja se dogodila na... »
©2019 Netmark d.o.o.