Terzić : Isplativije je rušenje nego obnova „Marakane”

Terzić : Isplativije je rušenje nego obnova „Marakane”

Politika petak, 14. septembar 2018.
Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je da je isplativije rušenje nego rekonstrukcija stadiona „Rajko Mitić”. „To je isplativije, međutim, ne znači da će se i dogoditi. Takođe, nije ni sigurno da ću ja to dočekati na ovoj poziciji. Ipak, realnost je da Marakana u... »

Anketa: Rušenje "Rajka" ili rekonstrukcija?

Mondo petak, 14. septembar 2018.
Da li ste za rušenje sadašnjeg stadiona Crvene zvezde ili za kompletnu rekonstrukciju?
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izneo je ideju koja ide u duhu sa vremenom u kojem živimo. Ali, i koja bi mogla da bude "revolucionarna" kada je reč o sentimentalnim navijača beogradskog kluba. U intervjuu za TV... »

Terzić: Više se isplati da se "Marakana" sruši i napravi nova

Vesti online petak, 14. septembar 2018.
Zvezdin generalni direktor kaže da će uskoro biti izabrana dva rešenja za obnovu stadiona: jedno s atletskom stazom, a jedno bez.
Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić otvoreno je govorio o rekonstrukciji stadiona "Rajko Mitić“ i zašto je isplativije rušenje. - To je isplativije, međutim, ne znači da će se i dogoditi. Takođe, nije ni sigurno da... »

Terzić objasnio svoj stav - Evo zašto rušenje!

Sportske.net petak, 14. septembar 2018.
Navijače Crvene zvezde zaintrigirala je priča Zvezdana Terzića vezana za izgradnju novog stadiona. Evo kako teče proces rekonstrukcije i zašto generalni direktor smatra da je rušenje "Marakane" bolja opcija.
Poruka generalnog direktora FK Crvena zvezda u kojoj je navijačima saopšteno da je rušenje stadiona "Marakana" realnost kojoj treba težiti "podigla je prašinu" Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić objasnio je svoje... »

Terzić najavio šokantne planove: Rekonstrukcija je gubljenje vremena, srušićemo "Marakanu"

Večernje novosti petak, 14. septembar 2018.
Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da će klub nastaviti da rekonstruiše stadion, ali da je gotovo izvesno da će za nekoliko godina biti bolje srušiti "Marakanu" i izgraditi savremen objekat
Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je danas da je isplativije rušenje nego rekonstrukcija stadiona "Rajko Mitić". "To je isplativije, međutim, ne znači da će se i dogoditi. Takođe, nije ni... »

Terzić: Jedino rešenje je da srušimo "Marakanu"

B92 petak, 14. septembar 2018.
B92: Terzić: Jedino rešenje je da srušimo "Marakanu"
Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić otvoreno je govorio o rekonstrukciji stadiona „Rajko Mitić“ i zašto je isplativije rušenje.
Odavno je jasno da će popularna "Marakana" morati za nekoliko godina da se rekonstruiše kako bi pratila UEFA i FIFA standarde, ali je Terzić najavio i rušenje kao vrlo verovatniju opciju. "To je isplativije, međutim, ne znači da... »

Zvezdan Terzić: Isplativije je rušenje nego rekonstrukcija stadiona

Beta petak, 14. septembar 2018.
Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je danas da je isplativije rušenje nego rekonstrukcija stadiona "Rajko Mitić". "To je isplativije, medjutim, ne znači da će se i dogoditi. Takodje, nije ni sigurno da ću ja to dočekati na ovoj poziciji. Ipak, realnost je da... »

Terzić: Rekonstrukcija skupa, rušenje "Marakane" neminovno

Dnevnik petak, 14. septembar 2018.
BEOGRAD: Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da će klub nastaviti da rekonstruiše stadion, ali da je gotovo izvesno da će za nekoliko godina biti bolje srušiti "Marakanu" i izgraditi savremen objekat.
On je gostujući na TV Kopernikus istakao da je svaka rekonstrukcija skupa, da jedan posao otvara tri nova i da će dugoročno, za pet ili 10 godina, pošto će UEFA biti sve zahtevnija rušenje i nova izgradnja biti neizbežni. Kako je... »

Delije, šta kažete: Terzić predložio Vučiću da se izgradi nova ‘Marakana’! (video)

Hot sport petak, 14. septembar 2018.
Fudbalski klub Crvena zvezda morao je da renovira i umije stadion pred mečeve u Ligi šampiona, a sada se čeka projekat za njegovu rekonstrukciju. Sportski direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić gostujući na TV Kopernikus kod Vladimira Đukanovića istakao je da je za stadion ‘Rajko Mitić’ bolje da se... »

Terzić o velikim planovima: Rušenje Marakane je neminovnost! Skuplje je rekonstruisati, nego izgraditi novi stadion

Mozzart sport petak, 14. septembar 2018.
“Marakana ne može da bude to jer su sve četiri tribine naslonjene na zemlju. Nemamo prostor za komercijalni sadržaj i jedino rešenje je da se sruši čitav stadion i da se pravi moderan, nov, sa komercijalnim sadržajem, gde bi ceo objekat živeo 365 dana. To je jedno rešenje”
Ulaskom u Ligu šampiona prvi put u klupskoj istoriji i povratkom u elitno klupsko takmičenje posle 26 godina čekanja otvorili su se neki novi horizonti za Crvenu zvezdu. Prema rečima Zvezdana Terzića, dug je smanjen na 13.000.000... »

Rekonstrukcija besmislena - Zvezda dobija novi stadion!?

Sportske.net petak, 14. septembar 2018.
Generalni direktor FK Crvena zvezda već je razgovarao sa prvim čovekom države i objasnio mu da umesto rekonstrukcije "Marakane" treba ići na rušenje i izgradnju novog stadiona.
Fantastične vesti saopštio je generalni direktor Crvene zvezde pristalicama kluba u četvrtak. Zvezdan Terzić je obradovao navijače porukom da je Zvezda smanjila dug na 13 miliona evra i da bi prodajom nekoliko igrača mogla da... »
©2019 Netmark d.o.o.