Povezane vesti

Vraća se korzo u Novi Sad: Sutra koncert Vojvođanskog simfonijskog orkestra

B92 petak, 14. septembar 2018.
B92: Vraća se korzo u Novi Sad: Sutra koncert Vojvođanskog simfonijskog orkestra
Kao deo programa "Kaleidoskop kulture" sutra će simbolično u 20.21 časova, na Bulevaru Mihajla Pupina, gde se nekada nalazio čuveni novosadski korzo, biti održan veliki koncert Vojvođanskog simfonijskog orkestra sa dirigentom Aleksandrom Kojićem i solistima Fonda za unapređenje vokalne umetnosti mladih "Melanije Bugarinović i ćerke Mirjane Kalinović-Kalin".
Direktor Fondacije "Novi Sad 2021" Nemanja Milenković podseća da program Kaleidoskop kulture neguje kulturu zajedništva i dodaje da je reč o organizaciono izuzetno zahtevnom događaju koji ne bi mogao biti realizovan bez... »

Muzički spektakl na nekadašnjem korzou

Danas petak, 14. septembar 2018.
Povodom obeležavanja 40 godina od osnivanja Fonda za unapređenje vokalne umetnosti mladih „Melanije Bugarinović i ćerke Mirjane Kalinović Kalin“ u Novom Sadu, u subotu 15. septembra od 20. 21 čas biće priređen muzički spektakl na mestu gde se nekada protezao novosadski korzo.
Učestvuju, Vojvođanski simfonijski orkestar, solisti Fonda za unapređenje vokalne umetnosti mladih „Melanije Bugarinović i ćerke Mirjane Kalinović Kalin“: Radoslava Vorgić-Žuržovan, sopran, Danijela Jovanović, sopran, Emilija... »
©2018 Netmark d.o.o.