Prijem za mlade lekare

Prijem za mlade lekare

Jug press petak, 14. septembar 2018.
VRANJE Mladi lekari iz Vranja koji su obuhvaćeni projektom pružanja primarne zdravstvene zaštite stanovništva u ruralnim područjima i perifernim gradskim naseljima, u petak, su imali susret sa gradonačelnikom dr Slobodanom Milenkovićem. Oni su razgovarali o dosadašnjem toku realizacije projekta,... »

Mladi doktori kod gradonačelnika

Jugmedia petak, 14. septembar 2018.
Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković razgovarao je danas sa mladim lekarima koji su obuhvaćeni projektom pružanja primarne zdravstvene zaštite stanovništva u ruralnim područjima i perifernim gradskim naseljima. Ugovor o angažovanju 17 lekara potpisan je u aprilu ove godine, a sredstva u iznosu... »

Mladi lekari kod kolege gradonačelnika

OK radio petak, 14. septembar 2018.
Gradonačelnik Vranja doktor Slobodan Milenković razgovarao je u petak sa mladim lekarima, koji su obuhvaćeni projektom pružanja primarne zdravstvene zaštite stanovništva u ruralnim područjima i perifernim gradskim naseljima.
Ugovor o angažovanju 17 lekara potpisan je u aprilu ove godine, a sredstva za realizaciju ovog projekta u iznosu od 12 miliona dinara izdvajaju se iz budžeta grada Vranja. Na sastanku je bilo reči o dosadašnjem toku realizacije... »
©2019 Netmark d.o.o.