"Blamaža jedne predsednice": Zašto Kolinda laže?

"Blamaža jedne predsednice": Zašto Kolinda laže?

Vesti online pre 7 dana
Švajcarski list "Tages-Ancajger" objavio veliki članak pod naslovom "Blamaže jedne predsednice", a koji se bavi nizom gafova Kolinde Grabar-Kitarović.
Povod za taj tekst bio je, kako prenosi hrvatski portal Index.hr, nedavni intervju hrvatske predsednice austrijskom listu "Klajne Cajtunng". "Ona osuđuje izbeglice i blamira se bizarnim izjavama o staroj Jugoslaviji. Šta se to... »

U Rusiji je bila "zapaženija od Maradone", a onda je imala bizarne izjave o staroj Jugoslaviji: Švajcarci objavili sve "Kolindine blamaže"

Telegraf pre 7 dana
Kolinda je imala prilično aktivno političko leto
Kratko nakon što je Kolnda Grabar Kitarović bila kritikovana, ali i osvojila "simpatije" mnogih svojim ponašanjem i navijanjem za hrvatsku fudbalsku reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u Rusiji, švajcarski list Tages-ancajger (TA) objavio je opširni članak o svim... »

Švajcarci zbog Jugoslavije osuli paljbu po Kolindi: Sve blamaže hrvatske predsednice

Sputnik pre 7 dana
Švajcarski list „Tages encajger“ objavio je članak pod naslovom „Blamaže jedne predsednice”, u kojem se bavi nizom blamaža i gafova Kolinde Grabar Kitarović, a povod tome je nedavni intervju za austrijski „Klajne cajtung“.
„Ona osuđuje izbeglice i blamira se bizarnim izjavama o staroj Jugoslaviji. Šta se to događa s hrvatskom predsednicom?“, pita se švajcarski list, prenosi „Indeks“. „Tages encajger“ na početku podseća da je Kolinda na Svetskom... »

Opet Kolinda: "Blamaže jedne predsednice"

B92 pre 7 dana
B92: Opet Kolinda: "Blamaže jedne predsednice"
Zagreb -- Švajcarski list "Tages-Anciger" objavio veliki članak pod naslovom "Blamaže jedne predsednice", koji se bavi nizom gafova Kolinde Grabar Kitarović.
Povod za taj tekst bio je, kako prenosi hrvatski portal Index.hr, nedavni intervju hrvatske predsednice austrijskom listu "Klajne cajtunng". "Ona osuđuje izbeglice i blamira se bizarnim izjavama o staroj Jugoslaviji. Šta se to... »

Blamira se na Mundijalu, laže za Jugoslaviju...

Alo pre 7 dana
Alo: Blamira se na Mundijalu, laže za Jugoslaviju...
Švajcarski mediji ocrnili predsednicu Hrvatske
Švajcarski list Tages-Ancajger objavio je veliki članak pod naslovom "Blamaže jedne predsednice", u kom se bavi nizom gafova Kolinde Grabar-Kitarović povodom njenog intervjua Klajne cajtungu. "Ona osuđuje izbeglice i blamira se bizarnim izjavama o staroj Jugoslaviji.... »

Švajcarski list brutalno isprozivao kolindu: Ovo je bizarno! Bruka se na Mundijalu, laže za jogurt i Jugoslaviju... Žena je skroz u ofsajdu!

Kurir pre 7 dana
Švajcarski list Tages-Ancajger objavio je veliki članak pod naslovom "Blamaže jedne predsednice", u kom se bavi nizom gafova Kolinde Grabar-Kitarović povodom njenog intervjua Klajne cajtungu..
"Ona osuđuje izbeglice i blamira se bizarnim izjavama o staroj Jugoslaviji. Šta se to dešava sa hrvatskom predsednicom?", pita se švajcarski list list. Kroatiens Staatschefin Kolinda Grabar-Kitarovic hat sich ins Abseits... »
©2018 Netmark d.o.o.