"Blamaža jedne predsednice": Zašto Kolinda laže?

"Blamaža jedne predsednice": Zašto Kolinda laže?

Vesti online petak, 14. septembar 2018.
Švajcarski list "Tages-Ancajger" objavio veliki članak pod naslovom "Blamaže jedne predsednice", a koji se bavi nizom gafova Kolinde Grabar-Kitarović.
Povod za taj tekst bio je, kako prenosi hrvatski portal Index.hr, nedavni intervju hrvatske predsednice austrijskom listu "Klajne Cajtunng". "Ona osuđuje izbeglice i blamira se bizarnim izjavama o staroj Jugoslaviji. Šta se to... »

U Rusiji je bila "zapaženija od Maradone", a onda je imala bizarne izjave o staroj Jugoslaviji: Švajcarci objavili sve "Kolindine blamaže"

Telegraf petak, 14. septembar 2018.
Kolinda je imala prilično aktivno političko leto
Kratko nakon što je Kolnda Grabar Kitarović bila kritikovana, ali i osvojila "simpatije" mnogih svojim ponašanjem i navijanjem za hrvatsku fudbalsku reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u Rusiji, švajcarski list Tages-ancajger (TA) objavio je opširni članak o svim... »

Švajcarci zbog Jugoslavije osuli paljbu po Kolindi: Sve blamaže hrvatske predsednice

Sputnik petak, 14. septembar 2018.
Švajcarski list „Tages encajger“ objavio je članak pod naslovom „Blamaže jedne predsednice”, u kojem se bavi nizom blamaža i gafova Kolinde Grabar Kitarović, a povod tome je nedavni intervju za austrijski „Klajne cajtung“.
„Ona osuđuje izbeglice i blamira se bizarnim izjavama o staroj Jugoslaviji. Šta se to događa s hrvatskom predsednicom?“, pita se švajcarski list, prenosi „Indeks“. „Tages encajger“ na početku podseća da je Kolinda na Svetskom... »

Opet Kolinda: "Blamaže jedne predsednice"

B92 petak, 14. septembar 2018.
B92: Opet Kolinda: "Blamaže jedne predsednice"
Zagreb -- Švajcarski list "Tages-Anciger" objavio veliki članak pod naslovom "Blamaže jedne predsednice", koji se bavi nizom gafova Kolinde Grabar Kitarović.
Povod za taj tekst bio je, kako prenosi hrvatski portal Index.hr, nedavni intervju hrvatske predsednice austrijskom listu "Klajne cajtunng". "Ona osuđuje izbeglice i blamira se bizarnim izjavama o staroj Jugoslaviji. Šta se to... »

Blamira se na Mundijalu, laže za Jugoslaviju...

Alo petak, 14. septembar 2018.
Alo: Blamira se na Mundijalu, laže za Jugoslaviju...
Švajcarski mediji ocrnili predsednicu Hrvatske
Švajcarski list Tages-Ancajger objavio je veliki članak pod naslovom "Blamaže jedne predsednice", u kom se bavi nizom gafova Kolinde Grabar-Kitarović povodom njenog intervjua Klajne cajtungu. "Ona osuđuje izbeglice i blamira se bizarnim izjavama o staroj Jugoslaviji.... »

Švajcarski list brutalno isprozivao kolindu: Ovo je bizarno! Bruka se na Mundijalu, laže za jogurt i Jugoslaviju... Žena je skroz u ofsajdu!

Kurir petak, 14. septembar 2018.
Švajcarski list Tages-Ancajger objavio je veliki članak pod naslovom "Blamaže jedne predsednice", u kom se bavi nizom gafova Kolinde Grabar-Kitarović povodom njenog intervjua Klajne cajtungu..
"Ona osuđuje izbeglice i blamira se bizarnim izjavama o staroj Jugoslaviji. Šta se to dešava sa hrvatskom predsednicom?", pita se švajcarski list list. Kroatiens Staatschefin Kolinda Grabar-Kitarovic hat sich ins Abseits... »
©2019 Netmark d.o.o.