Zaplena oružja i municije u Novom Pazaru i Požarevcu

Zaplena oružja i municije u Novom Pazaru i Požarevcu

RTS pre 6 dana
RTS: Zaplena oružja i municije u Novom Pazaru i Požarevcu
Policija je zaplenila puške, pištolje i više od 150 komada municije u Novom Pazaru. U Požarevcu zaplenjeno sedam pušaka, pištolj, kao i više od 300 komada municije različitog kalibra.
Novopazarska policije je prilikom pretresa stana i drugih prostorija kod osumnjičenog pronašla i oduzela dve puške, dva pištolja i revolver, kao i 151 komad municije različitog kalibra, u nelegalnom posedu. Daljim pretresom... »

Kod uhapšenog pronađeno sedam pušaka, kundaci, cevi...

Politika pre 6 dana
Pripadnici požarevačke policije uhapsili su G.G. (1966) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz MUP-a Srbije. Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla i oduzela... »

U stanu krio arsenal: Uhapšen muškarac, oduzeto mu sedam pušaka, pištolj, 344 komada municije

Blic pre 6 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su G.G. (1966) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla i oduzela sedam... »

Akcija hapšenja u Novom Pazaru: Pretresli mu stan pa pronašli puške, pištolje, municiju...

Kurir pre 6 dana
NOVI PAZAR - Policija u Novom Pazaru je uhapsila M.S. (58) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija kod osumnjičenog pronašla i oduzela dve... »

Požarevljanin u stanu držao čitav arsenal: Policija pronašla 7 pušaka, pištolj, 344 komada municije...

Kurir pre 6 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su G.G.(1966) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla i oduzela sedam pušaka, pištolj, tri... »

Novi Pazar: Hapšenje, nađene puške, pištolji...

Dnevnik pre 6 dana
NOVI PAZAR: Policija u Novom Pazaru je uhapsila M. S. (1960) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija kod osumnjičenog pronašla i oduzela dve puške, dva pištolja i revolver, kao i 151 komad municije različitog kalibra, u nelegalnom posedu. Daljim pretresom policijski... »

Akcija policije: Zaplenjene tri puške, četiri pištolja i municija

Večernje novosti pre 6 dana
Od M.S. (58) su oduzete i lovačka puška, pištolj, dva bajoneta i 23 komada municije za koje je imao dozvolu
Novopazarska policija uhapsila je M. S. (58) u čijem stanu je pronašla više komada oružja i municije, saopštila je u petak Policijska uprava u tom gradu. "Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog... »

Novi Pazar: Hapšenje, nađene puške, pištolji, municija...

RTV pre 6 dana
RTV: Novi Pazar: Hapšenje, nađene puške, pištolji, municija...
NOVI PAZAR - Policija u Novom Pazaru je uhapsila M.S.(1960) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija kod osumnjičenog pronašla i oduzela dve puške, dva pištolja i revolver, kao i 151 komad municije različitog kalibra, u nelegalnom posedu. Daljim pretresom policijski... »

Zaplenjene tri puške, četiri pištolja i municija

B92 pre 6 dana
B92: Zaplenjene tri puške, četiri pištolja i municija
Novi Pazar -- Novopazarska policija uhapsila M.S. (58) u čijem stanu je pronašla više komada oružja i municije, saopštila je danas Policijska uprava u tom gradu.
"Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pronašla i oduzela dve puške, dva pištolja i revolver, kao i 151 komad municije različitog kalibra, u nelegalnom posedu", navodi se u saopštenju. Od M.S. su... »
©2018 Netmark d.o.o.