Zaplena oružja i municije u Novom Pazaru i Požarevcu

Zaplena oružja i municije u Novom Pazaru i Požarevcu

RTS petak, 14. septembar 2018.
RTS: Zaplena oružja i municije u Novom Pazaru i Požarevcu
Policija je zaplenila puške, pištolje i više od 150 komada municije u Novom Pazaru. U Požarevcu zaplenjeno sedam pušaka, pištolj, kao i više od 300 komada municije različitog kalibra.
Novopazarska policije je prilikom pretresa stana i drugih prostorija kod osumnjičenog pronašla i oduzela dve puške, dva pištolja i revolver, kao i 151 komad municije različitog kalibra, u nelegalnom posedu. Daljim pretresom... »

Kod uhapšenog pronađeno sedam pušaka, kundaci, cevi...

Politika petak, 14. septembar 2018.
Pripadnici požarevačke policije uhapsili su G.G. (1966) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz MUP-a Srbije. Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla i oduzela... »

U stanu krio arsenal: Uhapšen muškarac, oduzeto mu sedam pušaka, pištolj, 344 komada municije

Blic petak, 14. septembar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su G.G. (1966) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla i oduzela sedam... »

Akcija hapšenja u Novom Pazaru: Pretresli mu stan pa pronašli puške, pištolje, municiju...

Kurir petak, 14. septembar 2018.
NOVI PAZAR - Policija u Novom Pazaru je uhapsila M.S. (58) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija kod osumnjičenog pronašla i oduzela dve... »

Požarevljanin u stanu držao čitav arsenal: Policija pronašla 7 pušaka, pištolj, 344 komada municije...

Kurir petak, 14. septembar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su G.G.(1966) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla i oduzela sedam pušaka, pištolj, tri... »

Novi Pazar: Hapšenje, nađene puške, pištolji...

Dnevnik petak, 14. septembar 2018.
NOVI PAZAR: Policija u Novom Pazaru je uhapsila M. S. (1960) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija kod osumnjičenog pronašla i oduzela dve puške, dva pištolja i revolver, kao i 151 komad municije različitog kalibra, u nelegalnom posedu. Daljim pretresom policijski... »

Akcija policije: Zaplenjene tri puške, četiri pištolja i municija

Večernje novosti petak, 14. septembar 2018.
Od M.S. (58) su oduzete i lovačka puška, pištolj, dva bajoneta i 23 komada municije za koje je imao dozvolu
Novopazarska policija uhapsila je M. S. (58) u čijem stanu je pronašla više komada oružja i municije, saopštila je u petak Policijska uprava u tom gradu. "Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog... »

Novi Pazar: Hapšenje, nađene puške, pištolji, municija...

RTV petak, 14. septembar 2018.
RTV: Novi Pazar: Hapšenje, nađene puške, pištolji, municija...
NOVI PAZAR - Policija u Novom Pazaru je uhapsila M.S.(1960) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija kod osumnjičenog pronašla i oduzela dve puške, dva pištolja i revolver, kao i 151 komad municije različitog kalibra, u nelegalnom posedu. Daljim pretresom policijski... »

Zaplenjene tri puške, četiri pištolja i municija

B92 petak, 14. septembar 2018.
B92: Zaplenjene tri puške, četiri pištolja i municija
Novi Pazar -- Novopazarska policija uhapsila M.S. (58) u čijem stanu je pronašla više komada oružja i municije, saopštila je danas Policijska uprava u tom gradu.
"Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pronašla i oduzela dve puške, dva pištolja i revolver, kao i 151 komad municije različitog kalibra, u nelegalnom posedu", navodi se u saopštenju. Od M.S. su... »
©2019 Netmark d.o.o.