Centar Beograda "zaključan" zbog Parade!

Centar Beograda "zaključan" zbog Parade!

Mondo petak, 14. septembar 2018.
Zbog održavanja Parade ponosa, u nedelju, 16. septembra, od 10 do 20 sati, biće izmenjen režim saobraćaja.
Okupljanje učesnika je u podne, u Ulici kralja Milana, polazak je u 14 sati, a skup će proći kroz ulice Kralja Milana, Terazije, Trg Republike, Studentski trg i stiže do Studentskog parka. OVO je trasa Parade Zato će od 10.30 do... »

Beograđane čeka paklen vikend Zbog raznih manifestacija doći će do zatvaranja ulica i promena u gradskom prevozu

Press petak, 14. septembar 2018.
Beograđane i predstojećeg vikenda očekuju mnogobrojne zatvorene ulice i promene na desetinama linija javnog gradskog prevoza, kako zbog Parade ponosa, tako i sportske manifestacije "Evropski kup C1", te radova na novoj Palilulskoj pijaci i tramvajskoj mreži u Karađorđevoj ulici.
Foto;Blic Do najveće blokade doći će u nedelju zbog Parade ponosa. Iako će ona zvanično početi u podne, za očekivati je da širi centar grada, od Slavije do Studentskog trga, sa svim okolnim ulicama, bude zatvoren još od ranih... »

Beograđane čeka paklen vikend: Zbog raznih dešavanja doći će do zatvaranja ulica i promena u gradskom prevozu

Blic petak, 14. septembar 2018.
Beograđane i predstojećeg vikenda očekuju mnogobrojne zatvorene ulice i promene na desetinama linija javnog gradskog prevoza, kako zbog Parade ponosa, tako i sportske manifestacije "Evropski kup C1", te radova na novoj Palilulskoj pijaci i tramvajskoj mreži u Karađorđevoj ulici. Do najveće blokade... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.