Povezane vesti
Srbija: Dva Prajda, gej premijerka, a problemi isti
Radio 021 14.09.2018
Srbija u 2018. ima dve Parade ponosa i gej premijerku na čelu Vlade, ali i brojne probleme LGBT zajednice iz prošlosti. Getty Images I pored nešto boljeg stanja LGBT populacije u Srbiji, i dalje ima diskriminacije i nasilja Dragan ima 45 godina. U… »
Danas 14.09.2018
Dragan ima 45 godina. U glavnom gradu Srbije živi već dve decenije, ali za sebe navodi da je samo „naturalizovani Beograđanin“. „Rođen sam u Zrenjaninu – Lala sam i time se dičim“. Živi sam, ima mamu, očuha, brata i više obrazovanje, mali je preduzetnik… »
Južne vesti 14.09.2018
Getty Images I pored nešto boljeg stanja LGBT populacije u Srbiji, i dalje ima diskriminacije i nasilja Dragan ima 45 godina. U glavnom gradu Srbije živi već dve decenije, ali za sebe navodi da je samo „naturalizovani Beograđanin". „Rođen sam u… »
Vesti dana »
UKP ušao u zgradu Filozofskog fakulteta u Beogradu: Policija pozvala na saslušanje dekana i zaposlene
NIN pre 2 satajoš 88 povezanih
Peđa Mitrović: Zloupotreba tragedije na Filozofskom zarad ataka režima na Univerzitet
Vreme pre 1 satjoš 26 povezanih
Evo koliko je američka vojska ispalila "tomahavka" na Iran: Posle 4 nedelje rata oboren rekord iz 2003. i napada na Irak
Večernje novosti pre 49 minutajoš 121 povezana
(Foto, video) Sneg veje po Srbiji! Stižu nestvarni snimci mećave: Na putevima kao usred jake zime, evo gde je najkritičnije
Blic pre 3 satajoš 28 povezanih
Nives Celzijus se našla u kandžama oluje! Pevačica se usred noći probudila, a ono što je zatkla će večno pamtiti (video)
Kurir pre 2 satajoš 50 povezanih