Povezane vesti
Srbija: Dva Prajda, gej premijerka, a problemi isti
Radio 021 14.09.2018
Srbija u 2018. ima dve Parade ponosa i gej premijerku na čelu Vlade, ali i brojne probleme LGBT zajednice iz prošlosti. Getty Images I pored nešto boljeg stanja LGBT populacije u Srbiji, i dalje ima diskriminacije i nasilja Dragan ima 45 godina. U… »
Danas 14.09.2018
Dragan ima 45 godina. U glavnom gradu Srbije živi već dve decenije, ali za sebe navodi da je samo „naturalizovani Beograđanin“. „Rođen sam u Zrenjaninu – Lala sam i time se dičim“. Živi sam, ima mamu, očuha, brata i više obrazovanje, mali je preduzetnik… »
Južne vesti 14.09.2018
Getty Images I pored nešto boljeg stanja LGBT populacije u Srbiji, i dalje ima diskriminacije i nasilja Dragan ima 45 godina. U glavnom gradu Srbije živi već dve decenije, ali za sebe navodi da je samo „naturalizovani Beograđanin". „Rođen sam u… »
Vesti dana »
Ekrani odbrojavaju, zastave se vijore, policija na ulicama: Pred izricanje presude Tačiju, Priština u znaku podrške vođama tzv. OVK (video)
Blic pre 7 minutajoš 32 povezane
Na listi “Studentska lista – studenti pobeđuju” petoro kandidata iz Jablaničkog okruga: Među kandidatima i poznati dramski pisac i glumac
Jug press pre 7 minutajoš 28 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 16. septembar: Danas pretežno sunčano i toplije
Pravo u centar pre 1 satjoš 22 povezane
Fon der Lajen u govoru o stanju EU: Unija je jača nego ikada, ali i najnestabilnija
Euronews pre 11 minutajoš 15 povezanih
VIDEO: Troje ljudi poginulo kada se helikopter televizije NBC srušio tokom izveštavanja o nesreći
Radio 021 pre 1 satjoš 14 povezanih