Povezane vesti
Srbija: Dva Prajda, gej premijerka, a problemi isti
Radio 021 14.09.2018
Srbija u 2018. ima dve Parade ponosa i gej premijerku na čelu Vlade, ali i brojne probleme LGBT zajednice iz prošlosti. Getty Images I pored nešto boljeg stanja LGBT populacije u Srbiji, i dalje ima diskriminacije i nasilja Dragan ima 45 godina. U… »
Danas 14.09.2018
Dragan ima 45 godina. U glavnom gradu Srbije živi već dve decenije, ali za sebe navodi da je samo „naturalizovani Beograđanin“. „Rođen sam u Zrenjaninu – Lala sam i time se dičim“. Živi sam, ima mamu, očuha, brata i više obrazovanje, mali je preduzetnik… »
Južne vesti 14.09.2018
Getty Images I pored nešto boljeg stanja LGBT populacije u Srbiji, i dalje ima diskriminacije i nasilja Dragan ima 45 godina. U glavnom gradu Srbije živi već dve decenije, ali za sebe navodi da je samo „naturalizovani Beograđanin". „Rođen sam u… »
Vesti dana »
Gori Bliski istok – Izrael i SAD pokrenuli napad na Iran; Teheran uzvratio – eksplozije širom Persijskog zaliva
RTS pre 20 minutajoš 116 povezanih
Godišnjica smrti Saše Popovića uživo: Sesta pokojnog direktora Granda objašnjavala običaje Suzani
Mondo pre 20 minutajoš 21 povezana
Studenti u blokadi pozvali na protest zbog najavljene izgradnje akvarijuma na Ušću
Nova pre 3 satajoš 4 povezane
"Na respiratoru je" Oglasili se iz KCS o zdravstvenom stanju Ivice Dačića: "Može da se menja iz časa u čas"
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih