Povezane vesti
Srbija: Dva Prajda, gej premijerka, a problemi isti
Radio 021 14.09.2018
Srbija u 2018. ima dve Parade ponosa i gej premijerku na čelu Vlade, ali i brojne probleme LGBT zajednice iz prošlosti. Getty Images I pored nešto boljeg stanja LGBT populacije u Srbiji, i dalje ima diskriminacije i nasilja Dragan ima 45 godina. U… »
Danas 14.09.2018
Dragan ima 45 godina. U glavnom gradu Srbije živi već dve decenije, ali za sebe navodi da je samo „naturalizovani Beograđanin“. „Rođen sam u Zrenjaninu – Lala sam i time se dičim“. Živi sam, ima mamu, očuha, brata i više obrazovanje, mali je preduzetnik… »
Južne vesti 14.09.2018
Getty Images I pored nešto boljeg stanja LGBT populacije u Srbiji, i dalje ima diskriminacije i nasilja Dragan ima 45 godina. U glavnom gradu Srbije živi već dve decenije, ali za sebe navodi da je samo „naturalizovani Beograđanin". „Rođen sam u… »
Vesti dana »

Topao vazduh sa severa Afrike podiže temperature i do 38 stepeni, na jugu i jugoistoku crveni meteo-alarm
RTS pre 11 minutajoš 4 povezane

Protest zborova sa Zvezdare: Blokirana raskrsnica Bulevara kralja Aleksandra i Batutove
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Tramp: Doći će do razmene teritorija; Razgovori lidera EU s američkim predsednikom pre sastanka na Aljasci
RTS pre 6 minutajoš 4 povezane

Narodna banka Srbije objavila srednji kurs evra: Po ovim vrednostima menjačnice prodaju valute
Mondo pre 6 minutajoš 2 povezane