Povezane vesti
Srbija: Dva Prajda, gej premijerka, a problemi isti
Radio 021 14.09.2018
Srbija u 2018. ima dve Parade ponosa i gej premijerku na čelu Vlade, ali i brojne probleme LGBT zajednice iz prošlosti. Getty Images I pored nešto boljeg stanja LGBT populacije u Srbiji, i dalje ima diskriminacije i nasilja Dragan ima 45 godina. U… »
Danas 14.09.2018
Dragan ima 45 godina. U glavnom gradu Srbije živi već dve decenije, ali za sebe navodi da je samo „naturalizovani Beograđanin“. „Rođen sam u Zrenjaninu – Lala sam i time se dičim“. Živi sam, ima mamu, očuha, brata i više obrazovanje… »
Južne vesti 14.09.2018
Getty Images I pored nešto boljeg stanja LGBT populacije u Srbiji, i dalje ima diskriminacije i nasilja Dragan ima 45 godina. U glavnom gradu Srbije živi već dve decenije, ali za sebe navodi da je samo „naturalizovani Beograđanin". „Rođen sam u… »
Vesti dana »
Napadnut izrael! Bombe padaju na Tel aviv? Na meti Ašdod, Haifa i drugi gradovi! Rakete ciljaju vojne baze, ljudi beže! (foto/video)
Kurir pre 2 satajoš 42 povezane
Tokom noći ispisane poruke na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: 15 ruža za 15 duša
N1 Info pre 11 satijoš 14 povezanih
Tepić: Zbog zlostavljanja 74-godišnjeg čoveka batinaši iz policije moraju da završe u zatvoru
Novi magazin pre 1 satjoš 13 povezanih