B92 saznaje: Skuplja putarina u Srbiji

B92 saznaje: Skuplja putarina u Srbiji

B92 petak, 14. septembar 2018.
B92: B92 saznaje: Skuplja putarina u Srbiji
Putarine u Srbiji za vozila sa stranim tablicama biće od sutra skuplje ali ne zbog veće cene, već zbog usklađivanja sa deviznim kursom.
Kako su za B92 kazali u Putevima Srbije, do sada se usklađivanje vršilo ukoliko se kurs promeni za više od tri odsto, dok će se od sada po novoj odluci usklađivanje deviznog cenovnika vršiti ukoliko se zvanični srednji kurs evra... »

Od sutra veća putarina za vozila sa stranim tablicama

Vesti online petak, 14. septembar 2018.
U Srbiji će se od sutra primenjivati veće cene putarine na autoputevima za vozila sa stranim tablicama, najavili su Putevi Srbije.
Nove cene za vozila sa stranim tablicama se uvode zbog usklađivanja deviznog cenovnika putarine sa važećim kursom evra, navedeno je u saopštenju. Na primer, putarina za automobil od Beogada do Niša iznosil 6,5 evra, a od sutra će... »

Od sutra skuplja putarina za vozila sa stranim tablicama

RTS petak, 14. septembar 2018.
RTS: Od sutra skuplja putarina za vozila sa stranim tablicama
Nove cene za vozila sa stranim tablicama se uvode zbog usklađivanja deviznog cenovnika putarine sa važećim kursom evra, saopštili su "Putevi Srbije".
U Srbiji će se od sutra primenjivati više cene putarine na auto-putevima za vozila sa stranim tablicama, najavili su "Putevi Srbije". Tako će putarina za automobil od Beograda do Niša, koja je iznosila 6,5 evra, od sutra biti... »

Ovo su nove cene putarina u Srbiji: Stupaju na snagu od sutra

Kurir petak, 14. septembar 2018.
U Srbiji će se od sutra primenjivati veće cene putarine na autoputevima za vozila sa stranim tablicama, najavili su Putevi Srbije. Nove cene za vozila sa stranim tablicama se uvode zbog usklađivanja deviznog cenovnika putarine sa važećim kursom evra, navedeno je u saopštenju. Prethodni devizni... »

Od sutra veća putarina za vozila sa stranim tablicama

RTV petak, 14. septembar 2018.
RTV: Od sutra veća putarina za vozila sa stranim tablicama
BEOGRAD - U Srbiji će se od sutra primenjivati veće cene putarine na autoputevima za vozila sa stranim tablicama, najavili su Putevi Srbije.
Nove cene za vozila sa stranim tablicama se uvode zbog usklađivanja deviznog cenovnika putarine sa važećim kursom evra, navedeno je u saopštenju. Na primer, putarina za automobil od Beogada do Niša iznosil 6,5 evra, a od sutra će... »

Donosimo vam kompletan cenovnik putarine koji stupa na snagu od sutra

Blic petak, 14. septembar 2018.
Nove cene putarine na snagu stupaju sutra, a "Putevi Srbije" su saopštili da je izvršeno usklađivanje deviznog cenovnika putarine sa važećim kursom evra. Do sada je cenovnik putarine bio usaglašen sa srednjim kursom evra iz novembra 2014. godine kada je evro iznosio 120,3918 dinara. Tokom ove... »

Od sutra skuplja putarina u Srbiji

Nova ekonomija petak, 14. septembar 2018.
Putarine u Srbiji za vozila sa stranim tablicama biće od sutra skuplje ali ne zbog veće cene, već zbog usklađivanja sa deviznim kursom, piše B92. Kako su za B92 kazali u Putevima Srbije, do sada se usklađivanje vršilo ukoliko se kurs promeni za više od tri odsto, dok će se od sada po novoj odluci... »

Putevi Srbije: Devizni cenovnik putarine usklađen sa važećim kursom! Od sutra u primeni

Kurir petak, 14. septembar 2018.
Javno preduzeće Putevi Srbije danas je saopštilo da je uskladilo devizni cenovnik putarine sa važećim kursom evra, koji će od sutra biti u primeni. Prethodni devizni cenovnik putarine je bio obračunat 2014. godine kada je srednji kurs evra iznosio 120,3918 dinara, dok je novi obračunat po kursu od... »
©2019 Netmark d.o.o.