Dodik: Nema skrivenog uticaja Rusije

Dodik: Nema skrivenog uticaja Rusije

Vesti online petak, 14. septembar 2018.
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da nema "skrivenog ruskog uticaja" u saradnji RS sa Ruskom Federacijom.
Republika Srpska je, kaže, spremna za saradnju i sa svim drugim državama u regionu i šire koje to žele, ali ne želi da se odvoji od prijatelja kao što je Rusija i ponosi se tom saradnjom, prenose "Nezavisne novine". Kaže da nije... »

Dodik: Nema skrivenog uticaja Rusije

RTS petak, 14. septembar 2018.
RTS: Dodik: Nema skrivenog uticaja Rusije
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da nema "skrivenog ruskog uticaja" u saradnji RS sa Ruskom Federacijom.
Republika Srpska je, kaže Dodik, spremna za saradnju i sa svim drugim državama u regionu i šire koje to žele, ali ne želi da se odvoji od prijatelja kao što je Rusija i ponosi se tom saradnjom, prenose Nezavisne novine. Kaže da... »

Dodik: Nema skrivenog uticaja Rusije

RTV petak, 14. septembar 2018.
RTV: Dodik: Nema skrivenog uticaja Rusije
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da nema "skrivenog ruskog uticaja" u saradnji RS sa Ruskom Federacijom.
RS je, kaže, spremna za saradnju i sa svim drugim državama u regionu i šire koje to žele, ali ne želi da se odvoji od prijatelja kao što je Rusija i ponosi se tom saradnjom, prenose Nezavisne novine. Kaže da nije dobro da se... »

"Nema skrivenog ruskog uticaja"

B92 petak, 14. septembar 2018.
B92: "Nema skrivenog ruskog uticaja"
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je u Banjaluci da nema skrivenog ruskog uticaja na Republiku Srpsku.
On je rekao da je RS spremna za saradnju i sa svim drugim državama u regionu i šire koje to žele, dodavši da "ne želi da se odvoji od prijatelja Rusije, kao i da se ponosi tom saradnjom". Dodik je rekao da nije dobro da se svaki... »

Dodik: Nema skrivenog ruskog uticaja na RS

Večernje novosti petak, 14. septembar 2018.
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je u petak u Banjaluci da nema skrivenog ruskog uticaja na Republiku Srpsku
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je u petak u Banjaluci da nema skrivenog ruskog uticaja na Republiku Srpsku. On je rekao da je RS spremna za saradnju i sa svim drugim državama u regionu i šire koje to žele,... »

Dodik s poltavčenkom pred novinarima: Nema nikakvog skrivenog ruskog uticaja na Srpsku, sarađujemo sa svima!

Kurir petak, 14. septembar 2018.
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da nema skrivenog ruskog uticaja na Republiku Srpsku.
On je rekao da je Srpska spremna za saradnju i sa svim drugim državama u regionu i šire koje to žele, dodavši da "ne želi da se odvoji od prijatelja Rusije, kao i da se ponosi tom saradnjom". Dodik je rekao da nije dobro da se... »
©2019 Netmark d.o.o.