Kopao rov, pa ostavio komšije bez telefona

Kopao rov, pa ostavio komšije bez telefona

Glas Zapadne Srbije petak, 14. septembar 2018.
Prijepolje - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tridesetogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo uništenje i oštećenje javnih uređaja, saopšteno je iz... »

Uhapšen zbog pokušaja ubistva

Jug press petak, 14. septembar 2018.
NIŠ-ALEKSINAC Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su I. K. ( 1997) iz Aleksinca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. Sumnja se da je on sinoć u Aleksincu ubo nožem u grudi tridesetšestogodišnjeg muškarca iz Aleksinca, a potom... »

Hapšenje: Krao akumulatore

Valjevska posla petak, 14. septembar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su osam krivičnih prijava u redovnom postupku protiv tridesetsedmogodišnjeg muškarca iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio osam krivičnih dela teška krađa. Sumnja se da je on tokom... »

Uhapšen državljanin Avganistana

Valjevska posla petak, 14. septembar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Lajkovcu uhapsili su državljanina Avganistana G. G. (2000), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda. Sumnja se da je on 12. septembra ove godine u Bogovađi zadao udarac u glavu tridesetšestogodišnjem državljaninu... »

Udario ženu automobilom pa pobegao

Jugmedia petak, 14. septembar 2018.
Protiv dvadesetjednogodišnjeg mladića za koga se sumnja da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi policija je podnela krivičnu prijavu, saopštila je danas Policijska uprava Pirot. Osumnjičeni tereti da je 3. septembra na... »

Krivična prijava protiv mladića zbog izazivanja saobraćajke i nepružanja pomoći povređenoj osobi

Pirotske vesti petak, 14. septembar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu podneli su krivičnu prijavu protiv dvadesetjednogodišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi. Osumnjičeni se tereti da je, 03.... »
©2018 Netmark d.o.o.