Povezane vesti
Izjava koja je oduševila: Trenutno naš najbolji strateg – želim da budem selektor Srbije!
Hot sport 14.09.2018
Srbija trenutno ne može da se pohvali velikim brojem uspešnih trenera van granica naše zemlje. Ali svakako jedan od najboljih trenutno jeste Slaviša Jokanović, strateg koji je protekle sezone uveo Fulam u Premijer ligu. U opširnom intervjuu za Sport… »
Jokanović: Nemam nameru da se penzionišem i idem da pecam, želim da radim još 20 godina! Selektor Srbije? Zašto da ne?
Mozzart sport 14.09.2018
„Uživam u svojoj profesiji, donela mi je mnogo životnih iskustava, i kao fudbaleru i kao treneru“, kaže Jokanović. Trener Fulama Slaviša Jokanović u opširnom intervjuu za Sport klub otkriva da apsolutno uživa u svom poslu i da se nada da će još dugo moći… »
Vesti dana »
Više opština Zapadne Srbije bez vode zbog kvara na cevovodu, vanredna situacija u Čačku i Gornjem Milanovcu
Euronews pre 51 minutajoš 37 povezanih
(Foto) "čuo se jak udarac, prasak: I jaukanje!" Tramvaj se zakucao u zgradu! Prve slike sa mesta teške nesreće na Dorćolu
Blic pre 26 minutajoš 117 povezanih
Prosečna plata u Leskovcu, Prokuplju i Vranju za 60 hiljada manja od zarade u Beogradu
Južne vesti pre 4 satijoš 32 povezane
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 4 satijoš 10 povezanih
"Ili će biti sporazuma za sve, ili povratak na ratište i pucanje, ali mnogo gore!" Tramp o Iranu: To niko ne želi!
Kurir pre 4 satijoš 31 povezana