Povezane vesti
Dušanu je preostalo još nekoliko dana nade: Navijači Zvezde i Partizana se ujedinili da spasu mališana, počinje ključna…
Telegraf 14.09.2018
Navijači večitih su se ujedinili da pomognu mališanu kojem je neophodno 200.000 evra za lečenje tumora u Španiji. Čitava Srbija uključila se u borbu za život malog Dušana Todorovića, kome je hitno potrebna novčana pomoć za lečenje u… »
Taksista iz Novog Sada: Danas vozim za malog Dušana, kolege uradite isto!
Moj Novi Sad 14.09.2018
Taksista je odlučio da danas ne naplaćuje ni jednu vožnju, dovoljno je da uđete u njegov automobil i da pošaljate poruku na 5757 i time ste isplatili vožnju. Taksista Stefan iz Novog Sada rešio je da se priključi akciji skupljanja novca za malog… »
Ima nade za malog Dušana: Država razmatra mogućnost o lečenju u inostranstvu
Telegraf 14.09.2018
Dušan Todorović ima podmukli rak nadbubrežne žlezde. Sednica Budžetskog fonda za lečenje u inostranstvu, na kojoj će biti doneta odluka o upućivanju teško obolelog četvorogodišnjaka Dušana Todorovića iz Svilajnca na lečenje u inostranstvo o… »
Taksista iz Novog Sada oduševio Srbiju i poslao poziv svima: Danas vozim za malog Dušana, kolege uradite isto!
Telegraf 14.09.2018
Taksista je odlučio da danas ne naplaćuje ni jednu vožnju, dovoljno je da uđete u njegov automobil i da pošaljate poruku na 5757 i time ste isplatili vožnju. Taksista Stefan iz Novog Sada rešio je da se priključi akciji skupljanja novca za malog… »
Vesti dana »

Počela prijava za besplatne udžbenike koje obezbeđuje Ministarstvo prosvete
Pressek pre 13 minutajoš 22 povezane

Gradnja u Bloku 4: Investitor tvrdi da je sve po propisima, stanari demantuju
Insajder pre 18 minutajoš 14 povezanih

Motorom usmrtio bivšeg direktora i profesora: Vozač "honde" osuđen na zatvorsku kaznu u Nišu!
Kurir pre 33 minutajoš 25 povezanih

"Petorica su me tukla, razbili su mi glavu": Napadnut student čiji je otac general penzionisan zbog blokada
N1 Info pre 3 satajoš 19 povezanih