Povezane vesti

Milan Tomić: Šta ja da im pokažem kada se dobije 30 razlike?!

Milan Tomić: Šta ja da im pokažem kada se dobije 30 razlike?!

Hot sport 14.09.2018
Trener košarkaša Crvene zvezde dao je posle trijumfa nad Nižnjim Novgorodom vrlo sličnu izjavu kao pre dva dana i pobede protiv Antverpena. Tada je Milan Tomić rekao da su pripremne utakmice u kojima teško dolaze do pobede, igračima mnogo korisnije… »
Tomić: Više se nauči iz ovakvih utakmica nego kada dobiješ 30 razlike

Tomić: Više se nauči iz ovakvih utakmica nego kada dobiješ 30 razlike

Mozzart sport 14.09.2018
"Videli ste da sam davao svim igračima šansu na svim mečevima. Ko bude hteo da se najviše pokaže on će igrati", kaže trener Crvene zvezde. Dobila je Crvena zvezda i peti pripremni meč ovoga leta, a u Pioniru je pred oko 3.500 navijača pao Nižnji… »
Uspela Zvezdina "generalka": Pali i Rusi, za 5/5

Uspela Zvezdina "generalka": Pali i Rusi, za 5/5

Mondo 14.09.2018
Crveno-beli prvi put nastupili pred navijačima i u poslednjoj proveri u "Pioniru" pobedili Nižnji Novgorod. Za kraj pripremnih testova u Beogradu, košarkaši Zvezde dobili su glasan aplauz navijača. Pred oko 3.500 gledalaca, ekipa Milana Tomića… »
Tomić: Mora da se radi, da od dece postanu igrači

Tomić: Mora da se radi, da od dece postanu igrači

Mondo 14.09.2018
"Fizikalije će morati da se uklope sa glavom, da bismo mogli da uradimo nešto. Spreman sam da radim", rekao je trener Zvezde posle završne pripremne utakmice u "Pioniru". Crvena zvezda mts završila je ciklus pripremnih utakmica perfektnim učinkom -… »
Zvezdinih 5/5 na pripremama! Tomić video vrline i mane pred ABA Superkup

Zvezdinih 5/5 na pripremama! Tomić video vrline i mane pred ABA Superkup

Mozzart sport 14.09.2018
Crveno-beli slavili protiv Nižnjeg s 88:77. Odigrala je Crvena zvezda svoju petu pripremnu utakmicu, prvu pred navijačima, i protiv Nižnjeg Novgoroda je slavila s 88:77. Verovatno je ovo bila i najbolja pripremna utakmica crveno-belih do sada. Milan… »
Zvezda je spremna, pobeđen i Nižnji

Zvezda je spremna, pobeđen i Nižnji

Sportski žurnal 14.09.2018
Crveno-beli pred četiri hiljade navijača imali uspešnu generalnu probu i pokazali dosta dobrih osobina. Crvena zvezda – Nižnji Novgorod 88:77 (23:17, 21:22, 16:17, 28:21) Beograd - Dvorana: Pionir. Gledalaca: 4.000. Sudije: Jovčić, Mrdak… »

Vesti dana »