Povezane vesti

Za tri sata dva zemljotresa u Hrvatskoj: Dalmacija se toliko često trese, kao da mi je epicentar ispod kreveta

Za tri sata dva zemljotresa u Hrvatskoj: Dalmacija se toliko često trese, kao da mi je epicentar ispod kreveta

Večernje novosti 15.09.2018
Dva zemljotresa jačine tri i 4.2 stepena po Rihteru registrovana su na području Šibenika. Dva zemljotresa jačine tri i 4.2 stepena po Rihteru registrovana su na području Šibenika. Prvi potres jačine tri stepena po Rihteru registrovan je u 1.48… »
Dva snažna potresa u Šibeniku, građani uznemireni!

Dva snažna potresa u Šibeniku, građani uznemireni!

Alo 15.09.2018
Usledio je niz naknadnih znatno slabijih potresa. Dva snažna potresa pogodila su šibensko područje, ali za sada nema informacija o materijalnoj šteti, javili su hrvatski mediji. Prvi potres s epicentrom deset kilometara od Šibenika bio je jačine tri… »
Na šibenskom području dva snažna potresa

Na šibenskom području dva snažna potresa

Studio B 15.09.2018
Dva snažna potresa pogodila su šibensko područje, ali za sada nema informacija o materijalnoj šteti, javili su hrvatski mediji. Prvi potres s epicentrom deset kilometara od Šibenika bio je jačine tri stepena po Rihteru, a drugi je bio snažniji i… »
Dva jaka zemljotresa u Dalmaciji, ljudi u panici: Majko mila, probudila sam se od tutnjave i straha! Odsekle su mi se noge!

Dva jaka zemljotresa u Dalmaciji, ljudi u panici: Majko mila, probudila sam se od tutnjave i straha! Odsekle su mi se noge!

Kurir 15.09.2018
Dva zemljotresa jačine tri i 4.2 stepena po Rihteru registrovana su na području Šibenika. Prvi potres jačine tri stepena po Rihteru registrovan je u 1.48 časova sa epicentrom 10 kilometara od Šibenika, između Zatona i Vodica, a drugi magnitude 4.2… »
Za samo tri sata 2 zemljotresa poljuljala Hrvatsku: "Dalmacija toliko često trese, kao da mi je epicentar ispod kreveta"

Za samo tri sata 2 zemljotresa poljuljala Hrvatsku: "Dalmacija toliko često trese, kao da mi je epicentar ispod kreveta"

Telegraf 15.09.2018
Ljudi su u strahu istrčali iz svojih domova. Dva zemljotresa jačine tri i 4.2 stepena po Rihteru registrovana su na području Šibenika. Prvi potres jačine tri stepena po Rihteru registrovan je u 1.48 časova sa epicentrom 10 kilometara od Šibenika… »
Dva zemljotresa u Hrvatskoj, tresla se Dalmacija

Dva zemljotresa u Hrvatskoj, tresla se Dalmacija

Mondo 15.09.2018
Dva zemljotresa jačine tri i 4,2 stepena po Rihteru registrovana su na području Šibenika. Foto: MONDO, Mario Milojević Prvi potres jačine tri stepena po Rihteru registrovan je u 1.48 časova sa epicentrom 10 kilometara od Šibenika, između Zatona i… »

Vesti dana »