Povezane vesti
Zvezdin optimista veka: "Verujem da možemo do polufinala LŠ"
Sportske.net 15.09.2018
Napadač Crvene zvezde nema sumnju u ovaj tim Vladana Milojevića. Crvena zvezda je uspela da stigne do Lige šampiona što je fantastičan uspeh, nakon toga se dodatno pojačala trojicom proverenih igrača kakvi su Marko Marin, Ričmond Boaći i Goran Čaušić… »
Boaćijev veliki optimizam: Sigurno smo treći u grupi, ali želim više! Idealna prilika da pokažemo svetu da ponovo postoji jaka…
Mozzart sport 15.09.2018
"Mnogo toga je trebalo da se dogodi da bih došao u Zvezdu. Rizikovao sam, stigao sam zato što volim tim. Došao sam zbog ljubavi prema klubu i navijačima", kaže golgeter iz Gane. Euforija zvana Liga šampiona ozbiljno trese stadion Rajko Mitić. Naravno… »
Vesti dana »
Stručnjak: Povlačenje NIS-a sa listinga Beogradske berze izazvalo bi krah akcionarstva
Nova ekonomija pre 2 satajoš 62 povezane
Kreni-promeni: Pored Generalštaba, vlast bi da bez zaštite ostavi još 15 kulturnih dobara
Beta pre 5 satijoš 12 povezanih
Ruske snage dronovima napale Odesu; Zelenski razgovarao sa evropskim liderima o Trampovom mirovnom planu
RTS pre 2 minutajoš 71 povezana
Kremlj se konačno oglasio o Trampovom planu! Evo šta kaže Putinov portparol o svetskoj vesti 1, ima poruku za Zelenskog: "Bolje je da to učini odmah" (foto)
Kurir pre 32 minutajoš 20 povezanih
Studenti Filozofskog u Novom Sadu protestuju zbog uslova za upis, pružaju podršku profesorki Kleut
Beta pre 3 satajoš 18 povezanih