Повезане вести
Вучић се извинио због нетачне изјаве о перачима прозора
Радио 021 15.09.2018
Председник Србије Александар Вучић извинио се грађанима због нетачне изјаве да у Сједињеним Америчким Државама сваких десет секунди погине један перач прозора, наводећи да је био уморан, да није размислио о веродостојности тог… »
Вучић се извинио због нетачне изјаве о перачима прозора
Политика 15.09.2018
Председник Александар Вучић извинио се данас јавности због грешке коју је направио у петак увече, говорећи на прес конференцији о несрећи која се догодила на градилишту Београда на води и статистици о сличним несрећама у Америци… »
Вучић се извинио због нетачне изјаве да у САД на сваких десет секунди погине један перач прозора
Бета 15.09.2018
Председник Србије Александар Вучић извинио се данас градјанима због нетачне изјаве да у Сједињеним Америчким Државама сваких десет секунди погине један перач прозора наводећи да је био уморан, да није размислио о веродостојности… »
"Погрешио сам, крив сам": Вучић се извинио грађанима због изјаве о перачима прозора: “Да нисам био уморан, одмах бих схватио”…
Блиц 15.09.2018
Председник Србије Александар Вучић извнио се данас зато што је, како је рекао, погрешио када је јуче на конференцији за новинаре рекао да на сваких десет секунди у Америци страда по један перач прозора. - Имам нешто што ми је… »
Вести дана »
"Насиље у Србији није само присутно, већ дубоко нормализовано": Стручњаци упозоравају да агресија постаје пожељан образац понашања
Инсајдер пре 1 сатјош 79 повезаних
Морнарица ИРГЦ: Испалили смо хице ка америчким ратним бродовима
Политика пре 12 минутајош 48 повезаних
'Брод смрти': Шта је хантавирус потврђен на крузеру у Атлантском океану
BBC News пре 1 сатјош 35 повезаних
Петрашиновић о изборним законима: Кључне измене се односе на стручност бирачких одбора
НИН пре 1 сатјош 21 повезана