Povezane vesti

Vučić se izvinio zbog netačne izjave o peračima prozora

Radio 021 15.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izvinio se građanima zbog netačne izjave da u Sjedinjenim Američkim Državama svakih deset sekundi pogine jedan perač prozora, navodeći da je bio umoran, da nije razmislio o verodostojnosti tog podatka i da nije… »

Politika 15.09.2018
Predsednik Aleksandar Vučić izvinio se danas javnosti zbog greške koju je napravio u petak uveče, govoreći na pres konferenciji o nesreći koja se dogodila na gradilištu Beograda na vodi i statistici o sličnim nesrećama u Americi. On se izvinio… »
Vučić se izvinio zbog netačne izjave da u SAD na svakih deset sekundi pogine jedan perač prozora

Vučić se izvinio zbog netačne izjave da u SAD na svakih deset sekundi pogine jedan perač prozora

Beta 15.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izvinio se danas gradjanima zbog netačne izjave da u Sjedinjenim Američkim Državama svakih deset sekundi pogine jedan perač prozora navodeći da je bio umoran, da nije razmislio o verodostojnosti tog podatka i da… »
"Pogrešio sam, kriv sam": Vučić se izvinio građanima zbog izjave o peračima prozora: “Da nisam bio umoran, odmah bih…

"Pogrešio sam, kriv sam": Vučić se izvinio građanima zbog izjave o peračima prozora: “Da nisam bio umoran, odmah bih…

Blic 15.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izvnio se danas zato što je, kako je rekao, pogrešio kada je juče na konferenciji za novinare rekao da na svakih deset sekundi u Americi strada po jedan perač prozora. - Imam nešto što mi je pomalo neprijatno… »

Vesti dana »