Povezane vesti
Norveška štampa: Katolička crkva drži ključ hrvatskog nacionalizma i ustaštva
Sputnik 15.09.2018
Norveški dnevni list „Dagsavisen“ je naveo u članku pod naslovom „Hrvatski duhovi“ da je Hrvatska zbog podivljalog nacionalizma i filoustaškog revizionizma postala „problematično dete Evropske unije“. Nacionalisti u Hrvatskoj su neprijateljski… »
Norveški dnevni list: Hrvatska postala "problematično dete EU"
Večernje novosti 15.09.2018
Nacionalisti u Hrvatskoj su neprijateljski raspoloženi prema izbeglicama, LGBT osobama, nezavisnim novinarima, umetnicima, aktivistima za ljudska prava i svima koji su drugačiji ili misle drugačije. Norveški dnevni list "Dagsavisen" je naveo u članku pod… »
Kako je Hrvatska postala "problematično dete" EU
Vesti online 15.09.2018
"Nacionalisti u Hrvatskoj su neprijateljski raspoloženi prema izbeglicama, LGBT osobama, nezavisnim novinarima, umetnicima, aktivistima za ljudska prava i svima koji su drugačiji ili misle drugačije", navodi se na početku članka pod naslovom "Hrvatski… »
Vesti dana »
Jokić vidno iznerviran izašao pred kamere - "Ne znam šta me pitaš" Progovorio o napadu za pobedu koji je Marej upropastio! (video)
Kurir pre 23 minutajoš 35 povezanih
uživo IZBORI NA KOSOVU I METOHIJI Zlatan Elek glasao u pratnji brojnih funkcionera Srpske liste
Euronews pre 28 minutajoš 23 povezane
Počela akcija uklanjanja bombe iz Drugog svetskog rata sa gradilišta u Beogradu na vodi
N1 Info pre 3 minutajoš 14 povezanih
Koalicija „Niš, moj grad“ podržala studentsku akciju za raspisivanje vanrednih izbora
Niške vesti pre 13 minutajoš 11 povezanih