Povezane vesti
Nemaština nas je pratila, nije imao novca ni da se venča sa bojanom: Stefanov brat otkrio tužnu sudbinu mladića koji je…
Kurir 15.09.2018
Milan Blagojević, brat po majci mladića koji je juče zajedno s kolegom Acom Šimunovim pao sa 17. sprata novoizgrađene kule B u Beogradu na vodi, ne može da se pomiri s tragedijom. Moj bata, moje sve! Bio je duša od čoveka, samo mi znamo koliko se… »
Potresna ispovest oca tragično nastradalog Stefana (26) slama srca: Bio je sjajan mladić, svi su ga voleli na gradilištu…
Kurir 15.09.2018
Geometar Aca Šimunov (41) i jedan od poslovođa na gradilištu Stefan Dabetić (26) poginuli su juče oko 9.30 sati kada su pali sa 17. sprata kule B koja se gradi u okviru projekta "Beograd na vodi" u Savskom amfiteatru, u centru prestonice. Milan… »
Vesti dana »

UŽIVO Veliki broj ljudi ispred policijske stanice u Nišu: Građani traže puštanje privedenog studenta, Nišlije zasule gradonačelnika jajima i ispolivale vodom
Nova pre 8 minutajoš 15 povezanih

Novosađani šetali u tišini i odali poštu Vukašinu Crnčeviću kod Železničke stanice
RTV pre 2 satajoš 32 povezane

Ko je naložio nezakonitu nabavku zvučnih uređaja: Zvučni top usred Beograda među glavnim temama u Evropi
N1 Info pre 2 satajoš 12 povezanih

Hiljade ljudi u Novom Sadu odale počast šesnaestoj žrtvi tragedije u tom gradu
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 38 povezanih

„Željko je jedini krivac i treba da ode“: Grobari besni na Obradovića nakon najubedljivijeg poraza na domaćem terenu u istoriji Partizana! (tvitovi)
Hot sport pre 43 minutajoš 60 povezanih