Stoltenberg: Čvrst ali pravedan odnos NATO prema Rusiji

Stoltenberg: Čvrst ali pravedan odnos NATO prema Rusiji

Vesti online nedelja, 16. septembar 2018.
Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg rekao je da nema nameru da uzmiče pred Rusijom, te da će zapadni savez ostati na čvrstoj ali pravednoj liniji prema Moskvi, dok nastavlja da prima bivše sovjetske države.
- Za nas, nije kontradiktorno biti čvrst u pristupu Rusiji, kao što jesmo, i istovremeno tražiti dijalog - rekao je šef NATO publici u Fondaciji Heritidž, konzervativnom tink-tenku u Vašingtonu, preneo je Glas Amerike.... »

Stoltenberg: NATO neće uzmicati pred Rusijom

Danas nedelja, 16. septembar 2018.
Poruka generalnog sekretara Alijanse publici u Vašingtonu Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je da Alijansa nema nameru da uzmiče pred Rusijom, tvrdeći da će zapadni savez ostati na čvrstoj ali pravednoj liniji prema Moskvi, dok nastavlja da prima bivše sovjetske države, javio je Glas Amerike.
Stoltenberg se u Beloj kući sastao sa savetnikom za nacionalnu bezbednost DŽonom Boltonom a u Stejt departmentu sa državnim sekretarom Majkom Pompeom. „Za nas nije kontradiktorno biti čvrst u pristupu Rusiji, kao što jesmo i... »

Stoltenberg: Čvrst, ali pravedan odnos prema Rusiji

RTS nedelja, 16. septembar 2018.
RTS: Stoltenberg: Čvrst, ali pravedan odnos prema Rusiji
Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg rekao je da nema nameru da uzmiče pred Rusijom, te da će zapadni savez ostati na čvrstoj ali pravednoj liniji prema Moskvi, dok nastavlja da prima bivše sovjetske države.
Za nas nije kontradiktorno biti čvrst u pristupu Rusiji, kao što jesmo, i istovremeno tražiti dijalog, rekao je Jens Stoltenberg publici u Fondaciji "Heritidž", konzervativnom tink-tenku u Vašingtonu, preneo je Glas Amerike.... »

Stoltenberg: Vidimo Rusiju koja obnavlja staru moć

RTV nedelja, 16. septembar 2018.
RTV: Stoltenberg: Vidimo Rusiju koja obnavlja staru moć
VAŠINGTON - Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg rekao je da nema nameru da uzmiče pred Rusijom, te da će zapadni savez ostati na čvrstoj ali pravednoj liniji prema Moskvi, dok nastavlja da prima bivše sovjetske države.
"Za nas, nije kontradiktorno biti čvrst u pristupu Rusiji, kao što jesmo i istovremeno tražiti dijalog", rekao je šef NATO publici u Fondaciji Heritidž, konzervativnom tink-tenku u Vašingtonu, preneo je Glas Amerike.... »

Jens Stoltenberg krivicu Za napetost pripisuje Rusiji: NATO nema nameru da uzmiče pred Moskvom

Kurir nedelja, 16. septembar 2018.
VAŠINGTON - Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg rekao je da nema nameru da uzmiče pred Rusijom, te da će zapadni savez ostati na čvrstoj ali pravednoj liniji prema Moskvi, dok nastavlja da prima bivše sovjetske države. "Za nas, nije kontradiktorno biti čvrst u pristupu Rusiji, kao što jesmo i... »

Stoltenberg: Čvrst ali pravedan odnos NATO prema Rusiji

Blic nedelja, 16. septembar 2018.
Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg rekao je da nema nameru da uzmiče pred Rusijom, te da će zapadni savez ostati na čvrstoj ali pravednoj liniji prema Moskvi, dok nastavlja da prima bivše sovjetske države. - Za nas, nije kontradiktorno biti čvrst u pristupu Rusiji, kao što jesmo i istovremeno... »
©2019 Netmark d.o.o.