Stoltenberg: Čvrst ali pravedan odnos NATO prema Rusiji

Stoltenberg: Čvrst ali pravedan odnos NATO prema Rusiji

Vesti online pre 34 dana
Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg rekao je da nema nameru da uzmiče pred Rusijom, te da će zapadni savez ostati na čvrstoj ali pravednoj liniji prema Moskvi, dok nastavlja da prima bivše sovjetske države.
- Za nas, nije kontradiktorno biti čvrst u pristupu Rusiji, kao što jesmo, i istovremeno tražiti dijalog - rekao je šef NATO publici u Fondaciji Heritidž, konzervativnom tink-tenku u Vašingtonu, preneo je Glas Amerike.... »

Stoltenberg: NATO neće uzmicati pred Rusijom

Danas pre 34 dana
Poruka generalnog sekretara Alijanse publici u Vašingtonu Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je da Alijansa nema nameru da uzmiče pred Rusijom, tvrdeći da će zapadni savez ostati na čvrstoj ali pravednoj liniji prema Moskvi, dok nastavlja da prima bivše sovjetske države, javio je Glas Amerike.
Stoltenberg se u Beloj kući sastao sa savetnikom za nacionalnu bezbednost DŽonom Boltonom a u Stejt departmentu sa državnim sekretarom Majkom Pompeom. „Za nas nije kontradiktorno biti čvrst u pristupu Rusiji, kao što jesmo i... »

Stoltenberg: Čvrst, ali pravedan odnos prema Rusiji

RTS pre 35 dana
RTS: Stoltenberg: Čvrst, ali pravedan odnos prema Rusiji
Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg rekao je da nema nameru da uzmiče pred Rusijom, te da će zapadni savez ostati na čvrstoj ali pravednoj liniji prema Moskvi, dok nastavlja da prima bivše sovjetske države.
Za nas nije kontradiktorno biti čvrst u pristupu Rusiji, kao što jesmo, i istovremeno tražiti dijalog, rekao je Jens Stoltenberg publici u Fondaciji "Heritidž", konzervativnom tink-tenku u Vašingtonu, preneo je Glas Amerike.... »

Stoltenberg: Vidimo Rusiju koja obnavlja staru moć

RTV pre 35 dana
RTV: Stoltenberg: Vidimo Rusiju koja obnavlja staru moć
VAŠINGTON - Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg rekao je da nema nameru da uzmiče pred Rusijom, te da će zapadni savez ostati na čvrstoj ali pravednoj liniji prema Moskvi, dok nastavlja da prima bivše sovjetske države.
"Za nas, nije kontradiktorno biti čvrst u pristupu Rusiji, kao što jesmo i istovremeno tražiti dijalog", rekao je šef NATO publici u Fondaciji Heritidž, konzervativnom tink-tenku u Vašingtonu, preneo je Glas Amerike.... »

Jens Stoltenberg krivicu Za napetost pripisuje Rusiji: NATO nema nameru da uzmiče pred Moskvom

Kurir pre 35 dana
VAŠINGTON - Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg rekao je da nema nameru da uzmiče pred Rusijom, te da će zapadni savez ostati na čvrstoj ali pravednoj liniji prema Moskvi, dok nastavlja da prima bivše sovjetske države. "Za nas, nije kontradiktorno biti čvrst u pristupu Rusiji, kao što jesmo i... »

Stoltenberg: Čvrst ali pravedan odnos NATO prema Rusiji

Blic pre 35 dana
Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg rekao je da nema nameru da uzmiče pred Rusijom, te da će zapadni savez ostati na čvrstoj ali pravednoj liniji prema Moskvi, dok nastavlja da prima bivše sovjetske države. - Za nas, nije kontradiktorno biti čvrst u pristupu Rusiji, kao što jesmo i istovremeno... »
©2018 Netmark d.o.o.