Parada ponosa zatvara centar grada

Parada ponosa zatvara centar grada

Studio B nedelja, 16. septembar 2018.
Zbog Parade ponosa, veći deo centralnih gradskih ulica biće potpuno zatvoren, neke čak i za pešake, a doći će i do promena na velikom broju linija javnog gradskog prevoza.
Okupljanje učesnika je u podne, u Ulici kralja Milana, polazak je u 14 sati, a skup će proći kroz ulice Kralja Milana, Terazije, Trg republike, Studentski trg i stiže do Studentskog parka. Zato će od 10.30 do 15.30 biti zatvorene... »

Beograd u duginim bojama: Vijorile se zastave, uz konfete krenula povorka, poljupci i osmesi na sve strane. Policija bila samo na kraju kolone (foto) (video)

Telegraf nedelja, 16. septembar 2018.
Okupljanje učesnika Prajda počelo je u podne, u Ulici kralja Milana, a nekoliko stotina ljudi je krenulo u šetnju posle 14 časova
Današnjom "Paradom ponosa", šetnjom od Slavije do Studentskog trga završava se Nedelja ponosa, koja je počela 10. septembra. Ovogodišnja kuma parade, koja je održana pod sloganom "Reci da", je bila novinarka i voditeljka Suzana... »

Parada ponosa: Više od 1.000 učesnika na Prajdu, skup završen koncertom na Studentskom trgu

Blic nedelja, 16. septembar 2018.
Danas se održava osma Parada ponosa u Beogradu, koja će trajati čak osam sati, tokom kojih će učesnici prošetati od Slavije do Studentskog trga, gde će zatim biti organizovan muzički program. Zatvaranje ulica počelo je oko 10.00, okupljanje učesnika u blizini Slavije u podne, a šetnja dva sata... »

"Parada ponosa" ušla u istoriju: Ovo su slike koje su obeležile današnji dan u Beogradu, ali i priče koje se kriju iza njih

Blic nedelja, 16. septembar 2018.
Osma po redu Parada ponosa koja je održana danas na ulicama Beograda prošla je bez incidenata, budući da je po prvi put u istoriji na ulicama bilo više učesnika nego policije. Šetači su slobodno, igrali, zabavljali i pevali trasom kojom se povorka kretala od Slavije do Studentskog trga. Nakon što... »

Beograd u blokadi: Parada danas zatvara centar grada do 15.00, ovo su alternative

Blic nedelja, 16. septembar 2018.
Beograđani, ako možete izbegavajte danas dolazak u centar grada ili se naoružajte strpljenjem i potražite alternativne pravce i prevozna sredstva, pošto će zbog Parade ponosa veći deo centralnih gradskih ulica biti potpuno zatvoren, neke čak i za pešake, a doći će i do promena na velikom broju... »

Parada ponosa u Beogradu kreće danas od 12 časova

IndeksOnline nedelja, 16. septembar 2018.
BEOGRAD – Parada ponosa, pod sloganom “Reci DA”, održaće se danas u centru Beograda, a okupljanje učesnika počinje od 12 časova na Slaviji, kod hotela “Hilton”. Ovogodišnja Kuma Prajda, novinarka Suzana Trninić, učesnicima će se obratiti na Trgu Slavija oko 14 časova, a šetnja do 14:30 časova.... »

"Parada ponosa" zatvara centar BG! Evo kako je izmenjen saobraćaj

Prva nedelja, 16. septembar 2018.
Zbog održavanja manifestacije "Parada ponosa", danas od 10 do 20 sati, doći će do izmena u saobraćaju, navedeno je na sajtu Gradske uprave.
Okupljanje učesnika je u podne, u Ulici kralja Milana, polazak je u 14 sati, a skup će proći kroz ulice Kralja Milana, Terazije, Trg republike, Studentski trg i stiže do Studentskog parka. Zato će od 10:30 do 15:30 biti zatvorene... »

Izmene u saobraćaju zbog „Parade ponosa”

Politika nedelja, 16. septembar 2018.
Zbog održavanja manifestacije „Parada ponosa”, danas od 10 do 20 sati, doći će do izmena u saobraćaju, navedeno je na sajtu Gradske uprave. Okupljanje učesnika je u podne, u Ulici kralja Milana, polazak je u 14 sati, a skup će proći kroz ulice Kralja Milana, Terazije, Trg republike, Studentski trg... »

Izmene u saobraćaju zbog Parade ponosa

Danas nedelja, 16. septembar 2018.
Zbog održavanja manifestacije „Parada ponosa Beograd” doćiće do izmene u saobraćaju , od 10 do 20 sati, saopšteno je iz Sekretarijata za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima.
Kako je najavljeno, okupljanje učesnika je u 12 časova u Ulici kralja Milana, a polazak u 14 časova. Skup prolazi kroz ulice Kralja Milana, Terazije, Trg republike, Studentski trg i stiže do Studentskog parka. Zbog održavanja... »

Beograd u blokadi Zbog Parade ponosa zatvara se centar grada, a ovo su izmene gradskog prevoza koje slede

Večernje novosti nedelja, 16. septembar 2018.
Glavni deo blokade trajaće od 10.00 do 15.00, dok će kasnije "u obruču" biti samo pojas oko Studentskog trga. Od 10.00 prekid u gradskom saobraćaju na relaciji na kojoj se održava šetnja
ZBOG Parade ponosa veći deo centralnih gradskih ulica biće potpuno zatvoren, neke čak i za pešake, a doći će i do promena na velikom broju linija javnog gradskog prevoza. Okupljanje učesnika je od 12.00 časova na Slaviji, tačnije... »

Šetnja, pa koncert: Evo šta sve očekuje učesnike današnje parade ponosa od Slavije do Studentskog trga

Blic nedelja, 16. septembar 2018.
Parada ponosa biće održana danas u Beogradu, a organizatori najavljuju znatno dužu zabavu koja će početi u podne i trajati sve do 20 sati. Program pod sloganom "Reci da" počnje u 12 sati, za kada je planirano okupljanje u Ulici kralja Milana, u neposrednoj blizini Trga Slavija, odnosno otvaranje... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.