Povezane vesti
Avion iz Niša za Bazel hitno sleteo u Zagreb zbog dima
Dnevnik 16.09.2018
ZAGREB: Avion kompanije Viz er u subotu uveče hitno je sleteo u Zagreb zbog dima u pilotskoj kabini, saopštio Avioradar, prenosi zagrebački portal "Indeks". Kako se navodi, posada je sinoćni let iz Niša za Bazel preusmerila na zagrebački aerodrom, a… »
Avion koji je leteo iz niša prinudno sleteo u Zagreb: Crni dim kuljao iz kabine, intervenisala Hitna pomoć
Večernje novosti 16.09.2018
Na zagrebački aerodrom "Franjo Tuđman" u subotu oko 21 sat hitno je sleteo avion prevoznika "Viz Er" koji je leteo na relaciji Niš-Bazel. Na zagrebački aerodrom "Franjo Tuđman" u subotu oko 21 sat hitno je sleteo avion prevoznika "Viz Er" koji je leteo… »
Avion Wizz Aira na liniji Niš-Basel zbog požara sletio u Zagreb
SEEbiz 16.09.2018
ZAGREB - U subotu oko 21 sat u zračnu luku Franjo Tuđman sletio je zrakoplov prijevoznika WizzAir koji je letio na relaciji Niš-Basel. Zrakoplov je preusmjeren zbog pojave dima u kokpitu, javlja Avioradar. U tom trenutku nalazio se u zračnom prostoru… »
Vesti dana »
"Udario me kamion, brate, samo jako" Vozač BMW-a jutros izazvao saobraćajku, pa se time pohvalio (video)
Mondo pre 19 minutajoš 49 povezanih
Ministarka Đedović Handanović razgovarala sa najvećim trgovcima nafte
Forbes pre 50 minutajoš 23 povezane
Narodna banka Srbije ćuti o kolapsu koji im se sprema: Rizikuje i zamrzavanje deviznih rezervi u inostranstvu
Pravda pre 10 minutajoš 21 povezana
Jokić: Gledao sam reprezentaciju, zahvalan sam onima koji su se odazvali
NIN pre 3 satajoš 55 povezanih