Povezane vesti

Vulin: Kada bi se Haradinaj pitao, onda Srbije ne bi ni bilo

Večernje novosti nedelja, 16. septembar 2018.
Srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas u Nišu da se kosovski premijer Ramuš Haradinaj ništa ne pita u vezi s pregovorima Beograda i Prištine
Srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas u Nišu da se kosovski premijer Ramuš Haradinaj ništa ne pita u vezi s pregovorima Beograda i Prištine i da se s njim ne pregovara. „Kada bi se Ramuš Haradinaj nešto pitao,... »

Vulin: Zahvalan sam svima koji su život ugradili u Vojsku Srbije

Danas nedelja, 16. septembar 2018.
Izražavam ličnu zahvalnost svim licima koja su penzionisana, na čelu sa načelnikom Generalštaba generalom Dikovićem koji je radio izuzetan posao, kao i generali Veličković i Grbić, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući nova postavljenja i prestanke profesionalne vojne službe oficira Vojske Srbije, ističući da je to prirodan proces.
On je izjavio, tokom današnjeg obilaska Vojne bolnice Niš, da je zahvalan svim ljudima koji su svoj život ugradili u Vojsku Srbije. – Vojska Srbije ne počinje od danas ni od juče, to je institucija ovog naroda, uspešna, snažna i... »

Vulin: Zahvalan sam svima koji su život ugradili u VS

B92 nedelja, 16. septembar 2018.
B92: Vulin: Zahvalan sam svima koji su život ugradili u VS
Niš -- Srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin zahvalio je u Nišu svim ljudima koji su "svoj život ugradili u Vojsku Srbije".
Posebno je zahvalio penzionisanim na čelu s načelnikom Generalštaba VS Ljubišom Dikovićem. "Izražavam ličnu zahvalnost svim licima koja su penzionisana, na čelu s načelnikom Generalštaba generalom Dikovićem, koji je radio... »

Vulin: Zahvalan sam svima koji su život ugradili u Vojsku Srbije

RTS nedelja, 16. septembar 2018.
RTS: Vulin: Zahvalan sam svima koji su život ugradili u Vojsku Srbije
Ministar odbrane Aleksandar Vulin istakao je da je zahvalan svim ljudima koji su svoj život ugradili u Vojsku Srbije, a posebno svim licima koja su penzionisana na čelu sa načelnikom Generalštaba generalom Ljubišom Dikovićem.
"Izražavam ličnu zahvalnost svim licima koja su penzionisana, na čelu sa načelnikom Generalštaba generalom Dikovićem koji je radio izuzetan posao, kao i generali Veličković i Grbić", izjavio je Aleksandar Vulin komentarišući nova... »

Ministar Vulin zahvalio Dikoviću i penzionisanim generalima

RTV nedelja, 16. septembar 2018.
RTV: Ministar Vulin zahvalio Dikoviću i penzionisanim generalima
NIŠ - Srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin zahvalio je danas u Nišu svim ljudima koji su "svoj život ugradili u Vojsku Srbije", a posebno penzionisanim na čelu s načelnikom Generalštaba Vojske Srbije Ljubišom Dikovićem.
"Izražavam ličnu zahvalnost svim licima koja su penzionisana, na čelu s načelnikom Generalštaba generalom Dikovićem, koji je radio izuzetan posao, kao i generali Veličković i Grbić", izjavio je Vulin komentarišući nova... »

Vulin: Zahvalnost svima koji su ugradili svoj život u Vojsku

N1 Info nedelja, 16. septembar 2018.
Izražavam ličnu zahvalnost svim licima koja su penzionisana, na čelu sa načelnikom Generalštaba generalom Dikovićem koji je radio izuzetan posao, kao i generali Veličković i Grbić, izjavio je ministar Aleksandar Vulin komentarišući nova postavljenja i prestanke profesionalne vojne službe oficira Vojske Srbije, ističući da je to prirodan proces.
On je izjavio, tokom obilaska Vojne bolnice Niš, da je zahvalan svim ljudima koji su svoj život ugradili u Vojsku Srbije, prenosi Ministarstvo odbrane. "Vojska Srbije ne počinje od danas ni od juče, to je institucija ovog naroda,... »

Vulin: Zahvalan sam svima koji su život ugradili u VS

Studio B nedelja, 16. septembar 2018.
Srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin zahvalio je u Nišu svim ljudima koji su „svoj život ugradili u Vojsku Srbije“, a posebno penzionisanim na čelu s načelnikom Generalštaba VS Ljubišom Dikovićem.
„Izražavam ličnu zahvalnost svim licima koja su penzionisana, na čelu s načelnikom Generalštaba generalom Dikovićem, koji je radio izuzetan posao, kao i generali Veličković i Grbić“, izjavio je Vulin komentarišući nova... »
©2019 Netmark d.o.o.