Povezane vesti
Kija udarila po zadrugarima! Pričaju gluposti, ja sam im glavna tema... Au, podivljaće kad ovo čuju!
Alo 16.09.2018
Kristina Kockar je fascinirana Imaginarijumom, a učesnicima koji je pominju tamo začepila je usta sa nekoliko reči. Pobednica prve sezone "Zadruge", Kristina Kija Kockar, gostovala je u večerašnjoj epizodi emisije "Kontravizija" kod Lava Pajkića… »
Ovako je kija obeležila godišnjicu slobinog odlaska u zadrugu: Ispratila sam ga u bolje sutra, ali to se nije desilo (video)
Kurir 16.09.2018
Prvoj pobednici "Zadruge" pevačici Kristini Kiji Kockar, između ostalih, pripala je čast da prisustvuje ceremoniji otvaranja druge sezone rijalitija, zbog čega je ona izrazila apsolutno oduševljenje. Međutim, nije bila podjednako radosna kada je do… »
Sara i Vojke uskoro proslavljaju godišnjicu veze, a pevačica otkriva da li sprema iznenađenje reperu i hoće li sa njim ući…
Telegraf 16.09.2018
Sara i Vojke su započeli ljubavnu vezu u prvoj sezoni Zadruge. Bivša učesnica Zadruge i pevačica Sara Reljić uskoro će proslaviti godišnjicu veze sa reperom Vladanom Vojinovićem Vojketom. Zadrugarke upale na nastup Sare Reljić i napravile pravu… »
Kija se prisetila Slobinog odlaska u Zadrugu: Ispratila sam ga u bolje sutra, ali to se nije desilo!
Telegraf 16.09.2018
Kija je prokomentarisala i to što je učesnici Zadruge 2 vrlo često spominju, a ono što je rekla na tu temu neće im se svideti. Pobednici prve sezone Zadruge Kiji Kockar pripala je čast da zajedno sa vlasnikom "Pink" televizije Željkom Mitrovićem… »
Vesti dana »
'Mi za umor ne znamo': Crveni tepih za studente koji su dopešačili u Kragujevac
BBC News pre 1 satjoš 30 povezanih
Kragujevac dočekao studente - posle četiri dana pešačenja studentske kolone iz tri pravca ušle u grad
RTS pre 35 minutajoš 53 povezane
Pokrajinski sekretarijat: Škola u Pećincima u kojoj su povređene devojčice u fazi rekonstrukcije
Nova pre 1 satjoš 35 povezanih