Повезане вести

Кија ударила по задругарима! Причају глупости, ја сам им главна тема... Ау, подивљаће кад ово чују!

Кија ударила по задругарима! Причају глупости, ја сам им главна тема... Ау, подивљаће кад ово чују!

Ало 16.09.2018
Кристина Коцкар је фасцинирана Имагинаријумом, а учесницима који је помињу тамо зачепила је уста са неколико речи. Победница прве сезоне "Задруге", Кристина Кија Коцкар, гостовала је у вечерашњој епизоди емисије "Контравизија"… »
Овако је кија обележила годишњицу слобиног одласка у задругу: Испратила сам га у боље сутра, али то се није десило (видео)

Овако је кија обележила годишњицу слобиног одласка у задругу: Испратила сам га у боље сутра, али то се није десило (видео)

Курир 16.09.2018
Првој победници "Задруге" певачици Кристини Кији Коцкар, између осталих, припала је част да присуствује церемонији отварања друге сезоне ријалитија, због чега је она изразила апсолутно одушевљење. Међутим, није била подједнако… »
Сара и Војке ускоро прослављају годишњицу везе, а певачица открива да ли спрема изненађење реперу и хоће ли са њим ући у…

Сара и Војке ускоро прослављају годишњицу везе, а певачица открива да ли спрема изненађење реперу и хоће ли са њим ући у…

Телеграф 16.09.2018
Сара и Војке су започели љубавну везу у првој сезони Задруге. Бивша учесница Задруге и певачица Сара Рељић ускоро ће прославити годишњицу везе са репером Владаном Војиновићем Војкетом. Задругарке упале на наступ Саре Рељић и… »
Кија се присетила Слобиног одласка у Задругу: Испратила сам га у боље сутра, али то се није десило!

Кија се присетила Слобиног одласка у Задругу: Испратила сам га у боље сутра, али то се није десило!

Телеграф 16.09.2018
Кија је прокоментарисала и то што је учесници Задруге 2 врло често спомињу, а оно што је рекла на ту тему неће им се свидети. Победници прве сезоне Задруге Кији Коцкар припала је част да заједно са власником "Пинк" телевизије… »

Вести дана »