Повезане вести
Вејд жели ЈОШ да игра: Последњи плес, па пензија
Вечерње новости 17.09.2018
То је то. Овој игри сам дао све што сам имао и у још једној сезони ћу дати и све што ми је остало - поручио је Двејн. Феноменалне вести стигле су за навијаче Мајамија. Легендарни Двејн Вејд (36) је одлучио да одигра и 16. сезону… »
Не предаје се: Вејд се вратио ‘кући’ (фото)
Хот спорт 17.09.2018
Двејн Вејд иако ветеран се не предаје, још једна сезона је пред легендарним беком који се враћа кући. Двејн Вејд се не предаје. Иако му је 36 година одлучио је пре пензије да одигра још једну сезону и то за тим у ком је стекао… »
Вејд: Идемо на последњи плес
Мондо 17.09.2018
Бек Мајамија саопштио је да ће му предстојећа сезона бити опроштајна. Двејн Вејд (36) одиграће 16. и последњу НБА сезону у дресу Мајами Хита. Он је своју одлуку саопштио недељу дана пре отварања тренинг кампова, нагласивши да… »
Вејд преломио: Спреман сам за последњи плес
Н1 Инфо 17.09.2018
Троструки шампион НБА лиге, легенда Мајами Хита Двејн Вејд објавио је у недељу да ће играти још једну сезону, која ће бити и његова последња пред заслужену кошаркашку пензију. Дуго се спекулисало око тога шта ће бити Вејдова… »
Вести дана »

Министар хитно примљен у болницу: Позлило Ђорђу Милићевићу, осетио јаке болове, у току су прегледи
Блиц пре 4 сатијош 2 повезане

Оборен дрон изнад зграде владе: Нова драма у Пољској: Огласио се премијер, двоје ухапшених!
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Америчка војска поново запуцала! Убијене три особе, хитно се огласио Трамп: "Ловимо вас" (фото)
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

"Подржавате геноцид": Санчез позвао на искључење Израела са спортских такмичења због Газе
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана