Povezane vesti

Četiri džina su mi naredila da ubijem i pojedem majku: Monstruozna priča bosanskog kanibala koji je danima komadao majčino…

Četiri džina su mi naredila da ubijem i pojedem majku: Monstruozna priča bosanskog kanibala koji je danima komadao majčino…

Kurir 17.09.2018
Horor od kojeg se ledi krv u žilama dogodio se u naselju Baštra, između Bosanske Krupe i Bužima, a kako je Sabahudin Velić (33) na saslušanju kazao, iskasapio je majku N. V. (60) i jeo njeno telo jer su mu četiri džina to naredila. Sabahudin… »
Ledi krv u žilama: Bosanski monstrum potpuno hladan ispričao jezive detalje kako je ubio majku i danima komadao njeno telo

Ledi krv u žilama: Bosanski monstrum potpuno hladan ispričao jezive detalje kako je ubio majku i danima komadao njeno telo

Blic 17.09.2018
Horor od kojeg se ledi krv u žilama dogodio se u naselju Baštra između Bosanske Krupe i Bužima, a kako je Sabahudin Velić (33) na saslušanju kazao, iskasapio je majku N. V. (60) i jeo njeno telo jer su mu četiri džina to naredila. Sabahudin Velić… »
Jezivi detalji zločina u Bosanskoj Krupi: "Četiri džina naredila su mi da je iskasapim i pojedem"

Jezivi detalji zločina u Bosanskoj Krupi: "Četiri džina naredila su mi da je iskasapim i pojedem"

Telegraf 17.09.2018
Nije mogao ni da se seti svih lokacija na kojima je zakopao delove tela. Zločin, kakav Bosna i Hercegovina ne pamti, otkriven je u subotu, a S. V. je na saslušanju kazao da je majku iskasapio, pa čak i jeo delove njenog tela jer su mu "četiri džina… »
Novi detalji zločina kod Bosanske Krupe Bratu priznao da je ubio majku, on ga prijavio, uhapšen u Sarajevu

Novi detalji zločina kod Bosanske Krupe Bratu priznao da je ubio majku, on ga prijavio, uhapšen u Sarajevu

Večernje novosti 17.09.2018
Sabahudin Velić (33) iz Velića sekirom ubio Nesihu (60), telo raskomadao i jedan deo bacio u potok, a drugi zakopao na više lokacija. SABAHUDIN Velić (33) iz Velića kod Bosanske Krupe uhapšen je zbog sumnje da je sekirom ubio svoju majku Nesihu… »

Vesti dana »