Povezane vesti
Deo Sremskih Karlovaca bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 17.09.2018
Zbog radova na sanaciji havarije u Sremskim Karlovcima, bez vode će danas, 17. septembra, do 15 sati biti gornji deo naselja – od ulice Кarlovačkih đaka. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže… »
Bez vode do 13 sati Takovska, Lilike Bem i Žuke Popovića
RTV 17.09.2018
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će do 13 sati biti ulice Takovska, Lilike Bem i Žuke Popovića. Iz Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod i kanalizacija” saopštavaju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim… »
Tri ulice bez vode zbog havarije
Dnevnik 17.09.2018
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 biti ulice Takovska, Lilike Bem i Žike Popovića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Takovska i okolne ulice bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 17.09.2018
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas, 17. septembra, do 13 sati biti ulice Takovska, Lilike Bem i Žike Popovića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena… »
Vesti dana »
Radnici GSP Beograd traže poništavanje odluke o ukidanju trolejbusa i preispitivanje postojećih ugovora o JPP
Biznis.rs pre 54 minutajoš 18 povezanih
Izraelski ministri o Trampovom predlogu za gazu: Istorijsko jutro za državu Izrael
Pravda pre 36 minutajoš 38 povezanih
Vesić rekao tužiocu: Nadstrešnica bi pala i da je bilo upotrebne dozvole
Radio 021 pre 2 satajoš 3 povezane
Opet soja iz Srbije puna aflatoksina: Proizvode nam vraćaju Italijani, u Holandiji povučeni sa tržišta
N1 Info pre 14 sati
Vučević: Da rasteretim dušebrižnike - pitanje dana kada će moja ostavka biti konstatovana
Radio 021 pre 30 minutajoš 10 povezanih