Povezane vesti
Vladimir pred spavanje došao kod Stanije, jako je zagrlio, a onda su pali poljupci! (video)
Telegraf 17.09.2018
Vladimir je Staniju ušuškao pred spavanje, dok se ona zadovoljno smeškala. Rijaliti učesnici Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović najviše vremena provode zajedno, a varnice između njih iz dana u dan su sve su primetnije. Stanija i Vladimir priznali su… »
Vladimir stegao staniju u krevetu najjače što može: Crnogorac ne pušta starletu, a ona sve vreme nasmejana! (video)
Kurir 17.09.2018
Vladimir Tomović i Stanija Dobrojević sve vreme u "Zadruzi 2" provode jedno sa drugim, a neretko razmenjuju i nežnosti. Tako je bilo i sinoć kada je Crnogorac spustio u krevet starletu i ušuškao je, što je njoj posebno prijalo. On je čak poljubio… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
Ledeni talas je na pauzi, a tek sad sledi noćna mora! Sneg se topi, a to znači samo jedno: stiže nam i pojava od koje se ježimo, a tek šta će biti s temperaturom...
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
"Radujemo se da ga ponovo dočekamo" Tramp će predvoditi najveću američku delegaciju ikada na ovom samitu!
Kurir pre 47 minutajoš 1 povezana