Повезане вести

Палма постао почасни конзул Грчке: "Ово је велики дан за Србију"

Палма постао почасни конзул Грчке: "Ово је велики дан за Србију"

Радио 021 17.09.2018
Председник Јединствене Србије и Скупштине града Јагодина Драган Марковић Палма постао је почасни конзул Грчке у Србији. Марковић је положио заклетву у амбасади Грчке у Београду, а свечаности је присуствовао министар спољних… »
Драган Марковић Палма постао почасни конзул Грчке

Драган Марковић Палма постао почасни конзул Грчке

Н1 Инфо 17.09.2018
Председник Јединствене Србије и Скупштине града Јагодина Драган Марковић Палма је полагањем заклетве у Амбасади Грчке у Београду постао почасни конзул Грчке у Србији. Конзуларно подручје конзулата Грчке у Јагодини обухвата… »
Драган Марковић постао почасни конзул Грчке

Драган Марковић постао почасни конзул Грчке

Нови магазин 17.09.2018
Председник Јединствене Србије Драган Марковић данас је у Амбасади Грчке у Београду положио заклетву као почасни конзул те државе у Србији. Амбасадор Грчке Елиас Елиадис рекао је да је Марковић најадекватнији човек за место… »
Палма постао почасни конзул Грчке у Србији

Палма постао почасни конзул Грчке у Србији

Вечерње новости 17.09.2018
Председник Јединствене Србије и Скупштине града Јагодина Драган Марковић Палма постао је у понедељак почасни конзул Грчке у Србији. БЕОГРАД - Председник Јединствене Србије и Скупштине града Јагодина Драган Марковић Палма постао… »
Драган Марковић Палма положио заклетву почасног конзула Грчке

Драган Марковић Палма положио заклетву почасног конзула Грчке

Данас 17.09.2018
Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас да је Грчка значајан партнер Србије, чланица ЕУ и НАТО која снажно подржава процес интегрисања Србије у ЕУ и очување територијалног интегритета и суверенитета Србије на… »
"Бог ми послао Палму": Заклетва почасног конзула

"Бог ми послао Палму": Заклетва почасног конзула

Мондо 17.09.2018
Необичан конзул - необична и заклетва. Драган Марковић Палма и званично је постао почасни конзул Грчке у Јагодини... "Ово је велики дан за мене, за Србију, али и за моју породицу и пријатеље", рекао је на свечаности у амбасади… »

Вести дана »