Povezane vesti
Palma postao počasni konzul Grčke: "Ovo je veliki dan za Srbiju"
Radio 021 17.09.2018
Predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma postao je počasni konzul Grčke u Srbiji. Marković je položio zakletvu u ambasadi Grčke u Beogradu, a svečanosti je prisustvovao ministar spoljnih poslova i njegov… »
Dragan Marković Palma postao počasni konzul Grčke
N1 Info 17.09.2018
Predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma je polaganjem zakletve u Ambasadi Grčke u Beogradu postao počasni konzul Grčke u Srbiji. Konzularno područje konzulata Grčke u Jagodini obuhvata Pomoravski, Rasinski… »
Dragan Marković postao počasni konzul Grčke
Novi magazin 17.09.2018
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković danas je u Ambasadi Grčke u Beogradu položio zakletvu kao počasni konzul te države u Srbiji. Ambasador Grčke Elias Eliadis rekao je da je Marković najadekvatniji čovek za mesto počasnog konzula i da… »
Palma postao počasni konzul Grčke u Srbiji
Večernje novosti 17.09.2018
Predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma postao je u ponedeljak počasni konzul Grčke u Srbiji. BEOGRAD - Predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma postao je u ponedeljak… »
Dragan Marković Palma položio zakletvu počasnog konzula Grčke
Danas 17.09.2018
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je Grčka značajan partner Srbije, članica EU i NATO koja snažno podržava proces integrisanja Srbije u EU i očuvanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije na Kosovu i Metohiji… »
"Bog mi poslao Palmu": Zakletva počasnog konzula
Mondo 17.09.2018
Neobičan konzul - neobična i zakletva. Dragan Marković Palma i zvanično je postao počasni konzul Grčke u Jagodini... "Ovo je veliki dan za mene, za Srbiju, ali i za moju porodicu i prijatelje", rekao je na svečanosti u ambasadi Grčke u Beogradu… »
Vesti dana »
"Svi koji sprovode nasilje odgovaraće po slovu i zakonu" Premijer Vučević poručio: Za vikend je 40 dana od tragedije koju niko ne sme da zloupotrebljava
Kurir pre 2 satajoš 81 povezana
Uživo ukida se ratno stanje Predsednik Južne Koreje nije imao izbora: Reagovali SAD i Rusija (foto/video)
Blic pre 10 minutajoš 47 povezanih
Novi problemi pred okršaj zvezde i milana: Čak četvorica propuštaju duel zbog povrede!
Hot sport pre 1 satjoš 35 povezanih