Повезане вести
Задругарима пуштена песма коју изводи Кија Коцкар, а Луна Ђогани реаговала како нико није очекивао (видео)
Блиц 18.09.2018
Луна Ђогани и Кристина Кија Коцкар већ месецима се у јавности пореде, понајвише због односа са фолкером Слободаном Радановићем, кога су обе волеле у исто време. "Задруга 2" је почела, а све најновије вести о учесницима као и… »
Изгорела од љубоморе: Мина урлала кад је затекла Јовицу у загрљају друге, уследио раскид
Блиц 18.09.2018
Мина Врбашки одмах по уласку у "Задругу 2" преварила је дечка Игора Терзића са Јовицом Путниковићем, међутим њих двоје сада су пред раскидом. "Задруга 2" је почела, а све најновије вести о учесницима као и новоизграђеном граду… »
Голи под тушем: Александра и Давид без блама у акцији пред камерама (видео)
Блиц 18.09.2018
У "Задрузи 2" од сада и у купатилу постоје камере, међутим то није спречило Александру Суботић и Давида Драгојевића да се заједно туширају и размењују нежности. "Задруга 2" је почела, а све најновије вести о учесницима као и… »
Александра и Давид се занели под тушем као да их не гледају милиони: Суботићева није скидала осмех са лица када јој је дечко…
Курир 18.09.2018
Александра Суботић и Давид Драгојевић опустили су се данас под тушем и нису обраћали пажњу што их снимају камере. Овај пар је потпуно скинуо одећу, што су гледаоци имали прилику да виде, с обзиром да су камере постављење и у… »
Чека се први секс: Станија и Влада целу ноћ под јорганом (видео)
Блиц 18.09.2018
Станија Добројевић и Владимир Томовић све више времена проводе заједно. Њих двоје су синоћ чак легли поред базена и тако у загрљају остали до јутра. С обзиром на то да је било хладно покрили су се јорганом и дуго причали… »
Замало туча: Станија и Луна размениле сочне увреде и псовке (видео)
Блиц 18.09.2018
Старлета Станија Добројевћ и блогерка Луна Ђогани из дана у дан све више пуцају и све се чешће свађају. сада је ситуација била толико озбиљна да су многи помсилили да уколико наставе са распарвом, доћи ће и до туче. "Задруга 2"… »
Луна на ивици нервног слома: Тражи психијатра и не престаје да плаче
Блиц 18.09.2018
Луна Ђогани веома тешко подноси боравак у "Задрузи 2" будући да је све подсећа на непрежаљену љубав - Слобу Радановића. "Задруга 2" је почела, а све најновије вести о учесницима као и новоизграђеном граду читајте на новој… »
Станија и Владимир завршили испод јоргана: Томовић до зоре грлио и мазио Добројевићку (видео)
Курир 18.09.2018
Станија Добројевић и Владимир Томовић до зоре су остали припијени уз друго до зоре и једно другом су открили много тога. "Радимо ствари које нико не ради. Ја бих пре умро него да изгубим достојанство", рекао је Владимир. "Ја бих… »
Бурна прошлост учесника "Задруге 2": Владимир Томовић био у вези са овом српском водитељком
Блиц 18.09.2018
Након што је недавно откривено да учесник "Задруге 2" Владимир Томовић крије романсу са мисицом Бојаном Бојанић, у јавност је испливало још детаља о његовој љубавној прошлости. "Задруга 2" је почела, а све најновије вести о… »
Луна Ђогани признала све и шокирала: Волим Слобу, а и Он мене воли! Оно што јој је поручила Рада Васић ће је бацити у тешку…
Курир 18.09.2018
Луна Ђогани рекла је да њу Слободан Радановић, са којим је у ријалитију имала аферу док је био ожењен Кристином Кијом Коцкар, и даље воли, што је изненадило задругаре. Она је Ради Васић испричала због чега није могла да… »
"Што сам га више молила да престане, више ме је тукао": Зерина Хећо из Задруге преживела голготу са бившим
Блиц 18.09.2018
Зерина Хећо, учесица друге сезоне "Задруге", проживела је прави пакао са бившим дечком. "Задруга 2" је почела, а све најновије вести о учесницима као и новоизграђеном граду читајте на новој категорији на сајту "Блиц.рс". Наиме… »
Хаос у ријалитију: Оља Бајрами у сузама због Станије Добројевић, па задругари урлали на старлету (видео)
Блиц 17.09.2018
Победница "Фарме" Станија Добројевић засметала је Ољи Бајрами, понајвише због чињенице да се приближила певачицином дечку Бојану Гаћеши. "Задруга 2" је почела, а све најновије вести о учесницима као и новоизграђеном граду… »
Изнела шокантне детаље: Луна Ђогани: Слободан Радановић ме и даље воли, као и ја њега! (видео)
Блиц 17.09.2018
Вицешапионка претходне сезоне "Задруге", Луна Ђогани, изнела је тврдње да је Слободан Радановић, са којим је у ријалитију имала аферу док је био ожењен Кристином Кијом Коцкар, и даље воли, што је изненадило задругаре. "Задруга… »
Ја сам испала већи мушкарац од њега: Луна задругарима открила због чега није у вези са Слобом, па овим шокирала све! (видео)…
Вечерње новости 17.09.2018
Млада блогерка је поново крочила на имање које за њу има веома битно значење, више је пута плакала док је ''Задругом'' шетала и присећала се успомена које дели са певачем. Љубавна веза која је обележила прошлу сезону је… »
"Луна не може да се пореди са мном, ја сам миљеница нације": Станија Добројевић побеснела и изнела све што мисли (видео)
Блиц 17.09.2018
Учесница друге сезоне "Задруге" и некадашња победница ријалитија "Фарма", Станија Добројевић, разговарала је данас са Бором Сантаном, а овом приликом дотакли су се Луне Ђогани. "Задруга 2" је почела, а све најновије вести о… »
Не зна шта се догодило анабели: Луна Ђогани пати у Задрузи, пријатељи поручују: Шаљемо јој помоћ
Блиц 17.09.2018
Иако је под терапијом због свега што је преживела у првом ријалитију, блогерка све чешће доживљава нервне нападе јер је у просторијама “Задруге” све подсећа на бившег љубавника, певача Слободана Радановића. "Задруга 2" је… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 1 сатјош 1 повезана