Povezane vesti

Bivšoj učesnici Zadruge preminuo otac!

Bivšoj učesnici Zadruge preminuo otac!

Telegraf 18.09.2018
Mićko Korać preminuo je rano jutros u Ivanjici. Bivšoj učesnici Zadruge Ani Korać rano jutros, u utorak 18. septembra, preminuo je otac. Kako saznajemo, Ana je celu noć provela sa ocem u bolnici u Ivanjici, nakon što su joj javili da je u jako… »
"Volim te, ljubavi moja..." Kija emotivnom porukom i slikom uputila podršku Ani Korać, nakon smrti oca! (foto)

"Volim te, ljubavi moja..." Kija emotivnom porukom i slikom uputila podršku Ani Korać, nakon smrti oca! (foto)

Telegraf 18.09.2018
Mićko Korać preminuo je jutros u Ivanjici. Bivšoj učesnici rijalitija Zadruga, Ani Korać, u ranim jutarnjim časovima preminuo je otac. Bivšoj učesnici Zadruge preminuo otac! Kako saznajemo, Ana je celu noć provela sa ocem u bolnici u Ivanjici… »
Ostala je velika praznina: Pogledajte dirljiv susret Ane Korać i njenog oca koji je preminuo rano jutros (video)

Ostala je velika praznina: Pogledajte dirljiv susret Ane Korać i njenog oca koji je preminuo rano jutros (video)

Telegraf 18.09.2018
Otac bivše učesnice "Zadruge" iznenada je preminuo od srca. Otac Ane Korać, Mićko Korać, rano jutros preminuo je u bolnici u Ivanjici, od srca. Kako je bila veoma vezana za svog oca, poslednje trenutke Ana je provela sa njim. Tokom svog boravka u… »
Tata, rekao si da me nikada nećeš ostaviti: Ana Korać se potresnom porukom oprostila od oca, a veliku bol preživljava pored…

Tata, rekao si da me nikada nećeš ostaviti: Ana Korać se potresnom porukom oprostila od oca, a veliku bol preživljava pored…

Kurir 18.09.2018
Otac Ane Korać dobio je infarkt i preminuo u porodičnoj kući u Ivanjici, a bivša rijaliti učesnica je neutešna. Podršku u teškim trenucima joj pružaju Kija Kockar, Soraja Vučelić, Milan Milošević, Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković… »
Tata, rekao si da me nikada nećeš ostaviti... Ana Korać se potresnom porukom oprostila od oca

Tata, rekao si da me nikada nećeš ostaviti... Ana Korać se potresnom porukom oprostila od oca

Telegraf 18.09.2018
Bivša učesnica "Zadruge" je neutešna nakon što je njen otac Mićko Korać preminuo. Mićko Korać, otac bivše učesnice "Zadruge" Ane Korać, preminuo je u Ivanjici. Ana je neutešna posle smrti njenog tate, a na Instagramu se oglasila potresnom… »
Ani Korać umro otac!

Ani Korać umro otac!

Alo 18.09.2018
Drama bivše zadrugarke. Ana je celu noć provela sa ocem u bolnici u Ivanjici, nakon što su joj javili da je u jako lošem stanju. Anin otac Mićko preminuo je iznenada, od srca. Podsetimo, Aninoj najboljoj drugarici iz "Zadruge" Kiji Kockar takođe je… »

Vesti dana »