Povezane vesti
Svaku tačku na telu sam mu ljubila, a on se pere: Luna Đogani prvi put se pokajala što je bila Slobina ljubavnica! Evo šta joj…
Kurir 18.09.2018
Luna Đogani jadala se novim cimerkama da joj afera sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem nije donela ništa dobro i da je skoro uništila svoj život i život svojih roditelja. "Dala sam svako zrno sebe. Prst na nozi sam mu ljubila. Svaku tačku na telu sam… »
"Prst na nozi sam mu ljubila, a završila sam kod psihijatra!" Luna ne prestaje da šokira izjavama o Slobi (video)
Telegraf 18.09.2018
Đoganijeva je priznala da je zbog veza sa Slobom ispaštala i njena porodica. Luna Đogani se prisetila veze sa tada oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, a onda se jadala svojim cimerima i otkrila da joj veza sa Radanovićem ništa dobro nije donela i da je… »
Vesti dana »
MOL potvrdio: Uspešno završeni pregovori sa Srbijom, nastavlja razgovore sa ruskom stranom
B92 pre 21 minutajoš 29 povezanih
Određen pritvor komandantu Interventne jedinice i vođi tima: Prikrili pucnjavu u kafiću kod Autokomande u kojoj su učestvovali Boske i Runjo
Nova pre 20 minutajoš 34 povezane
Amerika nastavila napade na Iran, Tramp kaže da Teheran 'predugo pregovara'
BBC News pre 1 satjoš 31 povezana
Uzbudljivo finala NBA lige - Niksi preokretom savladali Spurse i poveli sa 3:1 (VIDEO)
RTV pre 35 minutajoš 25 povezanih
Ovo je ceo svet čekao! U redu za "boginju" Španci, Francuzi...
Večernje novosti pre 15 minutajoš 21 povezana