Povezane vesti
Svaku tačku na telu sam mu ljubila, a on se pere: Luna Đogani prvi put se pokajala što je bila Slobina ljubavnica! Evo šta joj…
Kurir 18.09.2018
Luna Đogani jadala se novim cimerkama da joj afera sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem nije donela ništa dobro i da je skoro uništila svoj život i život svojih roditelja. "Dala sam svako zrno sebe. Prst na nozi sam mu ljubila. Svaku tačku na telu sam… »
"Prst na nozi sam mu ljubila, a završila sam kod psihijatra!" Luna ne prestaje da šokira izjavama o Slobi (video)
Telegraf 18.09.2018
Đoganijeva je priznala da je zbog veza sa Slobom ispaštala i njena porodica. Luna Đogani se prisetila veze sa tada oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, a onda se jadala svojim cimerima i otkrila da joj veza sa Radanovićem ništa dobro nije donela i da je… »
Vesti dana »

Veliki požar u Batajnici: Izgorela garaža od 300 kvadrata, evakuisan vrtić
NIN pre 8 minutajoš 23 povezane

Putnici hrlili u ove gradove, tražilo se mesto više u avionu! "Er Srbija" u julu prevezla više od pola miliona putnika
Blic pre 33 minutajoš 18 povezanih

Guranje građana i žandarmerije ispred Skupštine grada Zaječara uoči konstitutivne sednice
Insajder pre 8 minutajoš 12 povezanih

Fudbaleri Zvezde otputovali u Poljsku na utakmicu protiv Leha u kvalifikacijama za LŠ
Radio sto plus pre 48 minutajoš 19 povezanih