Povezane vesti

Bata Mirković: Igrač Partizana ne sme da ima strah

Bata Mirković: Igrač Partizana ne sme da ima strah

Mondo 18.09.2018
Zoran Mirković protiv Zorana Milinkovića, sadašnji trener Partizana protiv nekadašnjeg. "Volim Rad, tamo sam ponikao", kaže Bata Mirković pred prvenstveni duel. O igračima Partizana: "Da beže od lopte, duela... to ne mogu da shvatim!". Foto: MN… »
Bata mirković: Emocije su pomešane, ponikao sam u Radu i volim taj klub – svi smo mislima u nedelji

Bata mirković: Emocije su pomešane, ponikao sam u Radu i volim taj klub – svi smo mislima u nedelji

Hot sport 18.09.2018
Crno-beli će sutra od 17 časova na svom stadionu dočekati Rad u zaostaloj utakmici 5. kola Superlige. Ovaj duel biće itekako poseban za šefa struke Partizana, Zorana Batu Mirkovića, koji je od 1990. do 1993. godine igrao na Banjici. – Pomešane su… »
Mirković pred Rad: Jedina loša stvar je što će neko biti nezadovoljan

Mirković pred Rad: Jedina loša stvar je što će neko biti nezadovoljan

Sportski žurnal 18.09.2018
Fudbaleri Partizana dočekuju sutra ekipu Rada u odloženoj utakmici petog kola Super lige Srbije. Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je da su mu pred sutrašnji meč protiv Rada pomešana osećanja i da jedino što nije dobro to što će… »
Mirković: "Da igrač Partizana oseća strah od lopte, ko god da je sa druge strane - to ne mogu da shvatim"

Mirković: "Da igrač Partizana oseća strah od lopte, ko god da je sa druge strane - to ne mogu da shvatim"

Sportske.net 18.09.2018
Batu brine strah njegovih igrača od lopte, a sutra na "svoj" Rad ide pomešanih osećanja. Partizan sutra igra zaostalu utakmicu protiv Rada, a trener crno-belih Zoran "Bata" Mirković ima pomešana osećanja, jer je ime napravio na Banjici. "Pomešana… »

Vesti dana »