Повезане вести

Бата Мирковић: Играч Партизана не сме да има страх

Бата Мирковић: Играч Партизана не сме да има страх

Мондо 18.09.2018
Зоран Мирковић против Зорана Милинковића, садашњи тренер Партизана против некадашњег. "Волим Рад, тамо сам поникао", каже Бата Мирковић пред првенствени дуел. О играчима Партизана: "Да беже од лопте, дуела... то не могу да… »
Бата мирковић: Емоције су помешане, поникао сам у Раду и волим тај клуб – сви смо мислима у недељи

Бата мирковић: Емоције су помешане, поникао сам у Раду и волим тај клуб – сви смо мислима у недељи

Хот спорт 18.09.2018
Црно-бели ће сутра од 17 часова на свом стадиону дочекати Рад у заосталој утакмици 5. кола Суперлиге. Овај дуел биће итекако посебан за шефа струке Партизана, Зорана Бату Мирковића, који је од 1990. до 1993. године играо на… »
Мирковић пред Рад: Једина лоша ствар је што ће неко бити незадовољан

Мирковић пред Рад: Једина лоша ствар је што ће неко бити незадовољан

Спортски журнал 18.09.2018
Фудбалери Партизана дочекују сутра екипу Рада у одложеној утакмици петог кола Супер лиге Србије. Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић рекао је да су му пред сутрашњи меч против Рада помешана осећања и да једино што није… »
Мирковић: "Да играч Партизана осећа страх од лопте, ко год да је са друге стране - то не могу да схватим"

Мирковић: "Да играч Партизана осећа страх од лопте, ко год да је са друге стране - то не могу да схватим"

Спортске.нет 18.09.2018
Бату брине страх његових играча од лопте, а сутра на "свој" Рад иде помешаних осећања. Партизан сутра игра заосталу утакмицу против Рада, а тренер црно-белих Зоран "Бата" Мирковић има помешана осећања, јер је име направио на… »

Вести дана »