Povezane vesti
Anćeloti vidno nezadovoljan posle remija: Ljut sam… Zvezda je odigrala sjajno
Hot sport 19.09.2018
Na konferenciji za medije nakon susreta Karlo Anćeloti je istakao da nije zadovoljan konačnim ishodom, jer je njegova ekipa u Beograd došla po pobedu. – Falilo nam je malo sreće, malo smo grešili… Kontrolisali smo utakmicu, i bili blizu pobede. Ljut sam… »
Ančeloti: Teško je protiv Zvezdine odbrane
Beta 19.09.2018
Trener Napolija Karlo Ančeloti rekao je da nije ljut na svoje fudbalere zbog večerašnjeg remija sa Crvenom zvezdom i naveo da je zadovoljan nastupom jer je teško igrati protiv odbrane beogradskog kluba. "Zadovoljan sam igrom jer je teško igrati protiv… »
Ančeloti: Teško je protiv Zvezdine defanzive
Vesti online 19.09.2018
Trener Napolija zna da je nešto falilo za pobedu protiv "crveno-belih", ali ne zna šta. Napoli je imao terensku inicijativu na "Marakani" u celoj utakmici, ali bi njegov trener dao ocenu šest igračima jer nisu dali gol. To govori koliko je italijanski… »
Anćeloti: Nismo potcenili Zvezdu, teško je protiv ovakve odbrane!
Sportski žurnal 19.09.2018
Nije bio zadovoljan šef struke Napolija Karlo Anćeloti, ali nije delovao ni preterano zabrinuto posle remija u Beogradu protiv Crvene zvezde. Istakao je na početku obraćanja brojnim srpskim i italijanskim medijima da smatra da je njegov tim trebalo da… »
Vesti dana »
Dačić o požaru u Deliblatskoj pečari: Nije bilo ponude od EU za avion velike nosivosti jer ga nema
Beta pre 36 minutajoš 45 povezanih
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije sa rebalansom budžeta na dnevnom redu
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 52 povezane
Fiskalni savet: Rebalans budžeta donosi neopravdano povećanje deficita, usvaja se uz nedovoljnu transparentnost i kratke rokove
Insajder pre 51 minutajoš 25 povezanih
Srbija sutra na 36 stepeni: RHMZ najavio pljuskove, ali i novi udar vrućine
NIN pre 1 satjoš 47 povezanih