Повезане вести

Берлин тражи да се "отворе карте" о Косову, САД дају простор

Берлин тражи да се "отворе карте" о Косову, САД дају простор

Н1 Инфо 19.09.2018
Док званични Берлин позива Србију и Косово да јасно представе планове о разграничењу или подели територија, Брисел и Вашингтон инсистирају да се Београду и Приштини остави време за договор. Вучић и Тачи имају нашу пуну подршку у… »
Дачић: Решење за питање Косова и Метохије није на столу

Данас 19.09.2018
Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас да решење за питање Косова и Метохије није на столу и њега треба стрпљиво тражити. Идеја која је изнета о разграничењу је опција коју је Александар Вучић јавно истакао и… »
Дачић: Плашим се да Приштина није у стању да постигне договор

Дачић: Плашим се да Приштина није у стању да постигне договор

Нова економија 19.09.2018
Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је да решење за питање Косова и Метохије није на столу и њега треба стрпљиво тражити. Идеја која је изнета о разграничењу је опција коју је Александар Вучић јавно истакао и тек… »
Дачић: Брине ме мањак предлога за решење косовског проблема

Бета видео 19.09.2018
БЕОГРАД - Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас да је идеја разграничења на Косову и Метохији коју је предложио председник Србије Александар Вучић за сада једина и оценио да га брине мањак предлога… »

Нови магазин 19.09.2018
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас да је идеја разграничења на Косову и Метохији коју је предложио председник Србије Александар Вучић за сада једина и оценио да га брине мањак предлога решења која… »

Н1 Инфо 19.09.2018
Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је да решење за питање Косова и Метохије није на столу и њега треба стрпљиво тражити. Идеја која је изнета о разграничењу је опција коју је Александар Вучић јавно истакао и тек… »
Решење за Косово није на столу, разграничење је опција: Дачић о споразуму са Приштином (ФОТО)

Решење за Косово није на столу, разграничење је опција: Дачић о споразуму са Приштином (ФОТО)

Телеграф 19.09.2018
Не треба спомињати Пандорину кутију, која је отворена признањем Косова и не пије воду - нагласио је Дачић. Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас да решење за питање Косова и Метохије није на столу и њега… »
Америка види три изазова на Западном Балкану: Србија има суштинску улогу (фото)

Америка види три изазова на Западном Балкану: Србија има суштинску улогу (фото)

Телеграф 19.09.2018
Скат је поновио да председник Србије Александар Вучић и косовски председник Хашим Тачи имају пуну подршку САД у прецесу изналажења решења. Амбасадор САД у Србији Кајл Скат изјавио је данас да су три изазова за регион Западног… »

Вести дана »